Ana Rozman: Prvo leto mama

Znamka: Naša številka: 1397131

Ana Rozman: Prvo leto mama

Osebna izkušnja prvega leta materinstva Knjiga pripoveduje o lepih trenutkih, ki jih dobi mati, pa tudi o tistih, ki sicer ostanejo zamolčani. Celoten opis

18.14

19,90 € Vključno z DDV
18,14 €

Naša številka: 1397131

Predstavitev

Opis artikla

Ana Rozman: Prvo leto mama

Pred vami je resnična knjiga o prvem letu materinstva. Avtorica je v njej popisala veliko lepih trenutkov, ki jih doživi novopečena mati, pa tudi tiste težke in temne, ki pogosto ostanejo zamolčani. Biti mama je hkrati lepo in zahtevno.


Mama se včasih počuti, kot da lebdi na krilih svoje materinske ljubezni in da zmore vse, včasih pa pade globoko v najtemnejše dele svoje psihe, iz katerih le stežka najde pot nazaj. Kako si lahko pomaga, da ohrani sebe in obenem ljubi svojega otroka – tudi o tem govori ta knjiga.

“Z Nikom sem šla prvič ven deset dni po porodu. Dala sem ga v lupinico in ga odnesla na klop ob Ljubljanico. Bil je lep spomladanski dan. Z Markom sva sedela v tišini, Nik je ravno zadremal. Vrbe so se nežno zibale v vetru. Nedaleč stran je neki moški racam v reko metal kruh. Vse je bilo nekako isto kot prej. Pa vendar za naju popolnoma drugače.”

Ana Rozman: Prvo leto mama

Lastnosti

Jezik slovenski
Založba Založba 5KA, Katapult d.o.o.
Zvrst roman
Vezava mehka
Število strani 88
Dimenzije 14 × 20 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Vezanje mehka
Leto izdaje 2019
ISBN 9789619450031
Število strani 88