Sanela Brglez: Potok, trda vezava

Sanela Brglez: Potok, trda vezava

Številka: 2816816
Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora… Anna je tudi jasnovidna. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti. Anna postavi ljubko leseno hišo v gorah, kjer vsako leto preživi nekaj deset dni sama. Celoten opis
25 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

9.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2816816

Predstavitev

Sanela Brglez: Potok, trda vezava

Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica goraAnna je tudi jasnovidna. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti. Anna postavi ljubko leseno hišo v gorah, kjer vsako leto preživi nekaj deset dni sama.

Vendar jo obiščejo številni gostje, katerih »usodo« lahko povsem jasno vidi. Čeprav ne dvomi, koliko jim lahko razkrije, se srečuje z izzivi lastne osebnosti, za katere je bila prepričana, da jih je razrešila … Knjiga je primerna za preproste kmečke ljudi, za direktorje, za ženske in moške, predvsem pa za vse tiste, ki želijo prebuditi povezavo z modrostjo, ki jo nosijo v sebi.

Lastnosti

Avtor Sanela Brglez
Jezik slovenščina
Založnik Sanela Brglez, samozaložba
Zvrst roman
Vezava trda
Število strani 149
Dimenzije 13,5 × 20 cm