Mondo kotalke Unicorn, EU 22-29

Mondo kotalke Unicorn, EU 22-29

Številka: 2513913
Mondo otroške kotalke z motivom samoroga in nastavljive velikosti EU 22–29. Set vključuje tudi ščitnike za kolena in komolce. Celoten opis
27,90 €
Vključno z DDV
25,41 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2513913

Predstavitev

Mondo kotalke Unicorn, EU 22–29

Otroške kotalke z motivom samoroga so nastavljive po velikosti in primerne za otroke s težo do 25 kg. Da je za varnost poskrbljeno, sta priložena tudi dva kompleta ščitnikov, 1 x za komolce in 1 x za kolena, vse pripomočke pa lahko shranite v priročno torbo, ki je priložena, in jih odnesete s sabo kamorkoli greste. Ščitniki ustrezajo stopnji zaščite 1 – primerni so za zmerne prostočasne športne aktivnosti.


OPOZORILO: Nositi je treba zaščitno opremo. Set ni primeren za uporabo v prometu. Maksimalna teža je 20 kg. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev zaradi nevarnosti padcev in prisotnosti dolgih vrvic – nevarnost zadavitve. Ležaji ne potrebujejo mazanja. Zamenjava koles ni potrebna. Preverite pritrdilne elemente, ki pritrdijo čevelj na kotalko: ne uporabljajte v primeru raztrganin, lukenj, poškodb ali neprimerne uporabe. Ščitniki NISO namenjeni za uporabo pri vožnji z motorjem ali ostalih športih. Ne spreminjajte in ne odstranite originalnih sestavnih delov ščitnika. Ne dodajajte dodatkov, ki niso izrecno avtorizirani s strani Mondo S.p.A. Ne puščajte ščitnikov na soncu. Visoke temperature lahko spremenijo ščitnike in jih naredijo neprimerne za uporabo. Ne uporabljajte kemičnih proizvodov in topil. Lahko poškodujejo vaše ščitnike. Ne shranjujte v vlažnem okolju ali pod T 2°C. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže.

Mondo