Northwave moške kolesarske rokavice Mtb Air 3 Full Gloves
32,97 €

Dolge moške kolesarske rokavice. Nortwawe Mtb Air 3 Full Gloves imajo dlan obdelano s posebnim trajnim materialom iz umetnega usnja in iz prožnega spandexa in poliestra. Izdelava rokavic Biomap ne omejuje premikanja prstov in se ponaša z izdelavo proti zdrsu ter zagotavlja izboljšan oprijem. Prednost rokavic je funkcija upravljanja zaslon na dotik, ki močno olajša uporabo pametnih naprav.


Northwave moške kolesarske rokavice Flag 3 Short Gloves
23,26 €

Kratke moške kolesarske rokavice. Nortwawe Flag 3 Short Gloves imajo zračno zasnovano perforirano dlan, obložena s peno iz lateksa. Hrbtna stran rokavic je izdelana iz elastičnega poliestra, ki se hitro suši in zagotavlja odlično zračnosti. Zapestja se lahko primerno zategnejo z Velcro trakom.


Northwave ženske kolesarske rokavice Flag 3 Woman Short Gloves
23,29 €

Kratke ženske kolesarske rokavice. Nortwawe Flag 3 Woman Short Gloves imajo zračno zasnovano perforirano dlan, obložena s peno iz lateksa. Hrbtna stran rokavic je izdelana iz elastičnega poliestra, ki se hitro suši in zagotavlja odlično zračnosti. Zapestja se lahko primerno zategnejo z Velcro trakom.


Columbia rokavice Wind Bloc Women'S Glove
34,90 €

Ženske softshell rokavice Columbia Wind Bloc Women'S Glove s tehnologijo Omni-Heat. Vaše roke bodo tople tudi v neugodnih vremenskih razmerah.


Mammut rokavice Fleece Pro Glove-39%
38,54 €

23,50 €

Odlična cena

Vas rado zebe v prste? Priskrbite si tople flis rokavice od znamke Mammut. Rokavice lahko uporabite kot notranje izolacijske rokavice saj imajo ojačano dlan.


Marmot rokavice Connect Trail, črne
59,95 €

56,95 €

Odprodaja

Zimske rokavice Connect Trail blagovne znamke Marmot so kakovostne in mehke rokavice, izdelane iz mehkega flisa. Na prstih je material, ki omogoča, da lahko uporabljate zaslone na dotik, ne da bi morali rokavice sneti.


Marmot ženske rokavice Wm's Power Stretch Glove-36%
29,90 €

18,90 €

Odlična cena

Power Stretch ženske rokavice imajo odlične izolacijske lastnosti, grejejo in so maksimalno elastične. Imajo tudi držala na konicah prstov za boljši občutek. Lahko jih uporabite za smuko in različne dejavnosti na prostem.


ODLO rokavice Warm, črne-45%
19,95 €

10,90 €

Odlična cena

Odlo Warm rokavice z odličnim prileganjem se ponašajo s hitrim sušenjem in izjemnim odvajanjem vlage ter optimalno zračnostjo. Med aktivnostmi v mrzlem vremenu bodo poskrbele, da bodo vaše roke ostale tople ter suhe.


Marmot rokavice Connect Glove
29,90 €

Z rokavicami Marmot Connect lahko udobno kličete in uporabljate GPS navigacijo oziroma upravljate z zaslonom na dotik. Kazalec je opremljen s prevodnim materialom. Nudijo dovolj toplote skozi udobno raztezajoč flis material.