Electrolux ročni baterijski sesalnik ZB5112E

Ocena: 4,8 61 ocen Znamka: Electrolux Naša številka: 819674

Odlična cena

Electrolux ročni baterijski sesalnik ZB5112E

Electrolux ročni baterijski sesalnik ZB5112E se ponaša s ciklonsko tehnologijo delovanja. Posoda za prah ima prostornino 0,5 l. Opremljen je s kolesci za lažje premikanje ter integriranim Easy Reach nastavkom za sesanje v režah in težko dostopnih mestih. Celoten opis

59.9
4.8 61

79,90 €
59,90 €
-25%

Naša številka: 819674

Predstavitev

Opis artikla

Ciklonsko delovanje

Electrolux ZB5112E ročni baterijski sesalnik se pohvali s ciklonskim delovanjem, ki poskrbi za čistejše filtra, kar se posledično odraža v konstantni, hitri sesalni moči. S prašnimi delci zamašen filter sesalnika izgubi sesalno moč. Pri ZB5112E sesalniku ciklonsko odpraševanje to prepreči z učinkovitim kroženjem prahu, ki slednjega usmeri v posodo za prah in ne v filter. K čistoči zraka pripomore še dvojno filtriranje, zato je idealen za domove alergikov. Filtri so pralni, kar pripomore k njihovi daljši življenjski dobi.

western-digital

Soft Steer

Prednost ZB5112E sesalnika so Soft Steer mehka krmilna kolesca, ki poleg enostavnega čiščenja poskrbijo še za zaščito občutljivih površin. Kolesca iz vaših rok prevzamejo del obremenitve, s tem pa poskrbijo za enostavno premikanje. Obenem preprečujejo, da bi se tkanine ujele v sesalnik, njihova mehka zasnova pa preprečuje poškodbe občutljivih površin.

western-digital

Easy Reach

Sesalnik je opremljen z integriranim izvlečnim nastavkom Easy Reach, idealnim za čiščenje rež ter drugih težko dostopnih mest. Integrirani nastavek med sesanjem enostavno izvlečete, zato so prekinitve dela ter nerodno menjavanje nastavkov le še bled spomin.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

Zmogljivost:
  • moč: 12 V
  • trajanje delovanja: 12 min
Lastnosti:
  • baterija: NiMH
  • čas polnjenja: 12–16 h
  • velikost posode za prah: 0,5 l
Mere:
  • dimenzije: 12,4 × 13,7 × 41,9 cm
  • masa: 1,52 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sesalnika ročni
Barva črna
Prostornina vreče/posode 0.5 l
Napajanje akumulator
Mokro sesanje ne
Teža 1.3 kg
Vrsta baterije NI-MH
Zmogljivost baterije 12 Volt
Smart ne
Oprema ozek nastavek za reže, nastavek z majhno krtačko