ETA Cuore 10899 ročni mešalnik

ETA Cuore 10899 ročni mešalnik

Številka: 581302
ETA ročni mešalnik Cuore 10899 je nepogrešljiv kuhinjski pripomoček. Poleg nastavkov za stepanje in gnetenje, ima tudi nastavek paličnega mešalnika. Deluje z močjo 350 W in ponuja štiri delovne hitrosti. Celoten opis
34,99 €
28,45 €
-18%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 581302

Predstavitev

ETA: podaljšana garancija

Ob nakupu izbranih modelov ETA izdelkov lahko pridobite 3 leta garancije (2 leti redne + 1 leto dodatnega jamstva) na motor.

Po nakupu svoj aparat registrirajte na spletu. Za veljavno registracijo potrebujete račun oz. potrdilo o prodaji s podatki o kupljenem artiklu.

V kolikor je bila registracija uspešno oddana, boste na navedeni elektronski naslov prejeli certifikat v katerem bodo navedeni podatki, ki ste jih izpolnili. Po prejemu certifikata vam priporočamo, da ga natisnete in skrbno shranite za morebitno reklamacijo izdelka.

Več si lahko preberete na www.eta.si.

ETA: podaljšana garancije

ETA ročni mešalnik Cuore 10899

Cuore 10899 znanega proizvajalca ETA je ročni mešalnik, ki se lahko pohvali z elegantnim dizajnom in vsestransko priročnostjo. Ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča odličen oprijem. 

Ponuja štiri optimalne delovne hitrosti in gumb MAX za takojšnji preklop na najvišjo hitrost mešanja. Gibljiv priključek napajalnega kabla zagotavlja dolgotrajno uporabo, saj se ne obrabi.

Je odličen pripomoček za mešanje koktejlov, stepanje snega iz beljaka, stepanje smetane ali pa gnetenje testa. S pomočjo paličnega nastavka lahko pripravljate različne omake in slastne kremne juhe. Priloženo ima stojalo za lažje in bolj organizirano shranjevanje opreme.

ETA ročni mešalnik Cuore 10899

Obseg dobave

  • Ročni mešalnik Cuore 10899
  • Palična mešalna noga iz nerjavečega jekla
  • 2 dolgi metlici za stepanje
  • 2 kavlja za gnetenje
  • Nosilec za lažje shranjevanje

Tehnične podrobnosti

Barva belo-rdeča
Priključna moč 350 W
Material nerjaveče jeklo, plastika
Št. hitrosti 4

Garancija: 2 leti