Scandinavia Carbon Series potovalni kovček, 65L, rdeč

Scandinavia Carbon Series potovalni kovček, 65L, rdeč

Številka: 1418304001
Odlična cena
Trdi potovalni kovček iz polikarbonata ponuja možnost razširitve prostornine za 20%, 4 dvojna 360° vrtljiva kolesca in TSA ključavnico. Prostornina 65 L. Celoten opis

default
default
169,90 €
67,96 €
-60%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

21.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
23.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1418304001

Predstavitev

Scandinavia Carbon Series potovalni kovček, 65L


Trdi potovalni kovček Scandinavia Carbon Series predstavlja novo generacijo visokokakovostnih kovčkov iz vodoodbojnega polikarbonata z dvojno zadrgo in TSA ključavnico. Polikarbonat je visokotehnološki izjemno lahek material, odporen na udarce in praske. Celotna kolekcija temelji na inovativnosti in izjemni vzdržljivosti, ki je preizkušena in dokazana na večih obremenitvenih testih. Vsi kovčki kolekcije Scandinavia Carbon Series imajo omejeno 5 letno garancijo* in so na voljo v dveh barvah in dveh velikostih.

Scandinavia Carbon Series potovalni kovček, 65L

Polikarbonat – odporen na udarce in izjemno lahek

Kovček izdelan iz termoplastičnih polimerov je odporen na udarce, izredno močan in trpežen a hkrati izjemno lahek. Trdo ohišje modernega videza bo poskrbelo za varnost vaših stvari, zato bo odličen sopotnik na vsakem potovanju. Ob straneh je vgrajena 3-številčna TSA ključavnica za varno hrambo in brezskrbno potovanje. TSA ključavnica vam bo olajšala predvsem potovanje v ZDA, kjer kovčke med pregledom odprejo s posebnim ključem in ne poškodujejo ključavnice.


Praktičen in enostavno vodljiv kovček

Njegova izjemna praktičnost se kaže v nastavljivem teleskopskem ročaju, ki vam bo olajšal prevoz še tako težke prtljage. Pohvali se lahko s štirimi dvojnimi 360° vrtljivimi kolesci, ki omogočajo tiho in varno vožnjo v katerokoli smer, brez zatikanja.


Možnost razširitve prostornine za kar 20 %

Veliki kovček omogoča razširitev prostornine z enostavnim potegom zadrge. Z razširitvijo boste pridobili kar petino dodatnega prostora, ki je vedno neprecenljiv. Veliki kovček je osnovan tako, da nudi veliko prostora, dodatni predali in žepi pa omogočajo, da boste vsak trenutek našli tisto, kar iščete, občutljivejše predmete pa lahko primerneje shranite in jih ločite od ostalih.


Glavne lastnosti

  • Izdelan iz visokokakovostnega polikarbonata, ki je odporen na udarce, izredno močan in trpežen, a hkrati izjemno lahek.
  • Nastavljiv teleskopski ročaj olajša prevoz še tako težke prtljage.
  • 4 dvojna 360° vrtljiva kolesca omogočajo tiho in varno vožnjo v katerokoli smer, brez zatikanja.
  • Možnost razširitve prostornine za dodatnih 20 %, s čimer boste pridobili dodatni prostor za vaše stvari.
  • Dodatni predali in žepi v notranjosti kovčka poskrbijo za primerno hrambo vaših stvari, dodatno pa jih lahko zadržite na svojem mestu z elastičnimi trakovi.

Tehnične podrobnosti

Prostornina: 65 L
Kolesca: da
Število koleščkov: 4
Izvlečni ročaj: da
Ključavnica: TSA
Material: ABS plastika
Dimenzije (VxŠxG): 68×42×27 cm
Teža: 4,48 kg

Garancija: 5 let