iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn

iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, črn

Številka: 24903204
iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik, ki sesa in briše, s samodejno polnilno postajo Clean Base®, filtrom HEPA 13, tehnologijo Wi-Fi, LED zaslonom in zmogljivo Li-Ion baterijo, ki vam z enim polnjenjem omogoča 3 ure delovanja. Celoten opis
999,90 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

9.10. predviden osebni prevzem
 
11.10. predvidena dostava na dom
 
Številka: 24903204

Predstavitev

iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik

 • TO JE NOV NAČIN ČIŠČENJA → Predstavljamo vam Roomba® j7+ Combo, prvega robota za sesanje in čiščenje brez ročnega dela in edinega s krpo, ki se popolnoma dvigne, ko je na preprogi.
 • VSE TO POČNE, DA VAM NE BI BILO TREBA STORITI NIČESAR → Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preproge. Naj Roomba® j7+ Combo opravi svoje delo in očisti vse potrebno.
 • ZMOGLJIVO SESANJE → Krtača za pometanje robov, gumijasti dvojni krtači za različne površine in Power Lifting sistem združeno skrbijo, da so tudi vaše preproge čiste vsak dan.
 • TOČNO VE, KATERIM STVAREM SE MORA IZOGIBATI → Izdelan je z navigacijo PrecisionVision, tako da zazna ovire, kot so: oblačila, čevlji, brisače in celo nečednosti hišnih ljubljenčkov, ter se jim izogne.
 • ZAZNA BOLJ UMAZANA OBMOČJA, KI POTREBUJEJO VEČ ČIŠČENJA → Ko njegova tehnologija Dirt Detect® naleti na bolj umazane predele v vašem domu, jim robot samodejno odredi temeljitejše čiščenje.
iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik

Omogoča vam izbiro vaših najljubših rešitev za brisanje

Zakaj bi imeli le eno čistilno raztopino? Z Roomba® j7+ Combo lahko izbirate med številnimi blagovnimi znamkami raztopin za čiščenje, ki dišijo tako, kot želite vi.

Samo povejte mu, kaj naj naredi

Lahko ga povežete z Alexo in rečete »Alexa, tell Roomba® j7+ Combo to clean under the table.« Potem pa glejte, kako vas uboga. Deluje tudi z drugimi glasovnimi pomočniki.


Čisti za vami in za samim seboj

 • Umazanije in praha ni več, saj se sesalnik Roomba® izprazni v vrečke za avtomatično odstranjevanje umazanije Clean Base® z vrečkami AllergenLock ™, ki zadržijo 99% cvetnega prahu in plesni. To pomeni, da pri praznjenju ni oblakov prahu. Porabljeno vrečko preprosto odvrzite v smeti in novo vrečko vstavite v nosilec – čisto in preprosto.
iRobot Roomba Combo J7+ robotski sesalnik

Krpa, ki ohranja preprogo suho

Krpa, ki zazna, ko se približuje kateri koli preprogi, in se nato samodejno dvigne na vrh robota, da lahko robot v enem dejanju preide na sesanje preproge. To zagotavlja, da se krpa vedno drži daleč od preproge, tako da ta ostane suha in pripravljena za sesanje.

Krpa, ki ohranja preprogo suho

Ve, kaj mora čistiti in česa se mora izogibati

Ustvarili smo ga, da bi bil inteligenten. Navigacijski sistem PrecisionVision identificira točno tisto, kar je pred njim, nato pa se temu ustrezno obnaša. Ko zazna predmete, kot so: vrvice, nogavice in celo morebitne nečednosti hišnih ljubljenčkov, se umakne. Ko zazna umazanijo, prah in dlake hišnih ljubljenčkov, pa ve, kako začeti čiščenje.

Ve, kaj mora čistiti in česa se mora izogibati

Uradna obljuba za lastnike hišnih ljubljenčkov

Uradna obljuba za lastnike hišnih ljubljenčkov (Pet Owner Official Promise – P. O. O. P.)

Ni vam treba skrbeti za nesreče s hišnimi ljubljenčki, saj je Roomba j7+ Combo na voljo z našo uradno obljubo za lastnike hišnih ljubljenčkov (P. O. O. P.): izognili se bomo zmešnjavam s hišnimi ljubljenčki ali pa vam bomo brezplačno zamenjali vašega robota.

To je naprednejši robot vse-v-enem

To je naprednejši robot vse-v-enem

Čiščenje s štirimi stopnjami združuje našo krtačo za pometanje robov, gumijaste krtače za več površin, močno sesanje in mokro čiščenje tal prve vrste. Na trdih tleh robot tla hkrati pomije in posesa, na preprogi pa varno dvigne krpo od vaše preproge in nadaljuje močno sesanje.

Vse to počne, da vam ne bi bilo treba storiti ničesar

Vse to počne, da vam ne bi bilo treba storiti ničesar

Njegove napredne tehnologije sesanja in brisanja brezhibno prehajajo s trdih tal na preprogo. Naj Roomba® j7+ Combo opravi svoje delo in vse očisti.

Zazna področja

Zazna področja, na katerih so tla še posebej umazana

Nekatera območja vašega doma postanejo bolj umazana od drugih, kot so na primer hodniki, prehodi in drugo. Zato smo razvili napredne senzorje Dirt Detect®, ki prepoznajo območja, ki potrebujejo dodatno čiščenje. Nato se Roomba® j7+ Combo loti dela in uporabi idealno raven čiščenja, da opravi svoje delo.


Čisti tudi bolj specifična mesta na ukaz

Čisti tudi bolj specifična mesta na ukaz

Nobenega drugega robota se ne da tako natančno usmeriti po prostoru. Uporabite aplikacijo ali svojega glasovnega asistenta, da mu poveste, da naj očisti tla pri pomivalnem stroju, stranišču, pečici/štedilniku, pod jedilno mizo, celo pri skledi za hišne živali in košu za smeti.

Roomba® j7+ Combo vas obvešča tudi o tem

Roomba® j7+ Combo vas obvešča tudi o tem

Zahvaljujoč navigaciji PrecisionVision, vam bo poslal fotografijo predmeta, na katerega naleti, da boste videli, kaj vidi in kaj čisti.

Nove funkcije se samodejno dodajajo

Nove funkcije se samodejno dodajajo

iRobot OS se posodablja popolnoma sam, tako da je vaš Roomba® j7+ Combo opremljen z najnovejšimi funkcijami in novimi zmogljivostmi v realnem času.

Samo povejte mu, kaj naj naredi.

Samo povejte mu, kaj naj naredi.

Združite ga z Alexo ali Google Assistantom in izgovorite ukaze, kot je »Tell Roomba® j7+ Combo to clean under the table.« Potem gre robot v akcijo čiščenja.

Vsebina pakiranja

 • 1 Roomba® j7+ Combo
 • 1 samodejna polnilna postaja Clean Base®
 • 1 dodatna AllergenLock vrečka za smeti
 • 1 dodatna čistilna krpa iz mikrovlaken
 • 1 vzorec čistila
 • 1 dodaten filter
 • 1 dodatna stranska krtača

Tehnične podrobnosti

Barva črna, siva
Wi-Fi DA, povezljiv z aplikacijo iRobot Home
Sistem čiščenja kombinirani – sesa in briše
Stranska krtača pozicionirana pod kotom 27 °
Čistilna glava avtomatska I dvojni čistilni krtači
Mokro čiščenje DA
Dirt Detect® DA
Filter HEPA 13
Košek AeroForce I pralen
Navigacija Imprint Smart
Gumbi na nadzorni plošči robota CLEAN I DOCK I SPOT
LED zaslon DA, indikatorji za DirtDetect I napake I WiFi I baterija
Pragovi do 2 cm
Višina 8,7 cm
Čas delovanja celotno nadstropje, 10 nadstropij
Čas polnjenja do 3 h
Baterija Li-Ion

Garancija: 2 leti