Unikatti robot Android, na baterije, 26 cm

Znamka: Naša številka: 2460055

Unikatti robot Android, na baterije, 26 cm

Večfunkcijski robot Android na baterije. Celoten opis

16.27

21,90 € Vključno z DDV
16,27 €
-25%
Zadnji kos!

Naša številka: 2460055

Predstavitev

Opis artikla

Robot Android, 36 cm

Robusten robot iz kakovostne plastike ima več funkcij: svetleče luči, oddaja zvok, hodi naprej in premika roki gor/dol ter glavo levo/desno. Ob pritisku na gumb na zapestju leve roke se mu razpre dlan. Za delovanje potrebuje tri baterije tipa AA 1.5 V, ki niso priložene.

slika

OPOZORILO: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Zaradi majhnih delcev obstaja nevarnost zadušitve zaradi tujka. Embalažo najprej odstranite in shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo. Vsebina in barve se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži.

OPOZORILA GLEDE BATERIJ: Nikoli ne vstavljajte rabljenih in novih baterij hkrati. Vedno odstranite izrabljene baterije. Če artikel dlje časa ni v uporabi odstranite baterije. Pri vstavljanju baterij pazite na smer polarnosti (+, -). Nikoli ne polnite baterij, ki niso temu namenjene. Vstavljajte samo baterije enakega tipa. Pazite, da ne povzročite kratkega stika. Baterije naj vstavlja, zamenjuje in polni odrasla oseba. Baterije odvrzite v posebne zabojnike namenjene električnim, elektronskim napravam in baterijam.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%