Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni Mio 2.0 robot na baterije (75053)

Clementoni Mio 2.0 robot na baterije (75053)

Številka: 2903729
Robot Mio 2.0 je opremljen z inovativnim ultrazvočnim senzorjem in magnetno roko, s katero lahko pobira kovinske predmete. Primeren je za otroke od 8. leta starosti dalje. Celoten opis
33,49 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

29.4.2024 predviden osebni prevzem
 
3.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 2903729

Predstavitev

Clementoni Mio 2.0 robot na baterije (75053)

Navdušite svojega otroka nad znanostjo, mehaniko, inženirstvom in matematiko. Svet robotike ga bo naravnost očaral. Robot na baterije Mio 2.0 je edinstven robusten robot, s katerim bodo otroci spoznali svet mehanike. Sprogramirali bodo lahko njegove gibe in se ob tem neverjetno zabavali. Robot je opremljen z inovativnim ultrazvočnim senzorjem, ki zazna razdaljo do predmetov in mu omogoča, da se jim izogne. Magnetna roka robota omogoča, da lahko pobira kovinske predmete.

Komplet vključuje bogato paleto zamenljivih komponent, ki omogočajo, da bodo otroci robota spremenili tako, kot želijo. Priložen ilustrirani znanstveni priročnik ponuja veliko informacij o elektroniki, kar bo otroke poučilo o robotiki.

Robot deluje na baterije tipa 4 x AAA (niso priložene). Izdelek je primeren za otroke starejše od 8 let.

Clementoni Mio 2.0

Podrobnosti

Priporočena starost 8+ let
Vrsta baterije 4 x AAA
Baterija ni vključena!

Opozorila

Opozorilo. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki se jih lahko vdihne ali pogoltne. Nevarnost zadušitve. Preberite navodila in shranite embalažo za morebitno kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Njen glavni namen je, da predstavi tip proizvoda. Priporočamo za otroke starejše od 8 let. Pri sestavljanju artikla je potreben nadzor odrasle osebe.