Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni Cyber robot na baterije (61872)

Clementoni Cyber robot na baterije (61872)

Številka: 2904918
Set za sestavo govorečega mutifunkcijskega robota. Odprite, preučite in sestavite tehnično brezhibnega robota in se spoznajte z vezji, električnimi komponentami in še več. Celoten opis
45,60 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 2904918

Predstavitev

Clementoni Cyber robot na baterije (61872)

Mehanizem, programiranje in še več. Vse kar morate vključiti v enačbo pri sestavljanju multifunkcijskega robota. Robot se lahko poveže z brezplačno aplikacijo, ki omogoča spreminjanje funkcij, osnovno reprogramiranje sistema in še več. Vsekakor nepogrešljiv izdelek za mlade nadobudne inženirje.

Clementoni Cyber

Podrobnosti

Priporočena starost 8+ let
Deluje na baterije
Baterija ni vključena!

Opozorila

Opozorilo. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preberite navodila in shranite škatlo za kasnejšo uporabo. Embalažna vrečka je lahke nevarna za zadušitev, zato naj ne bo dosegljiva otrokom. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Njen glavni namen je predstaviti igro in tip proizvoda. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Priporočamo otrokom starejšim od 8 let. Opozorilo. Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Igro/set hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let.