Igm Fachmann M138 Zaokroževanje rezkanje rezalnik konkavno - R3xD16,7x9,5 S=6 HM (M138-03061)

Igm Fachmann M138 Zaokroževanje rezkanje rezalnik konkavno - R3xD16,7x9,5 S=6 HM (M138-03061)

Številka: 100049793026
Partnerska prodaja Odlična cena
M138–03061 M138 Zaokroževanje rezkanje rezalnik konkavno – R3×D16,7×9,5 S=6 HM Celoten opis
23,90 €
22,70 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

13.5. - 15.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049793026

Predstavitev

Zaokroževalni končni mlin se uporablja za zaokroževanje roba materiala. Z njim lahko naredite okrasni zaključek roba iz masivnega lesa ali pa zaokrožite lepljeni rob ABS. Ležaj na koncu orodja zagotavlja prvovrstno vodenje orodja ter njegovo dobro in enakomerno odstranitev.

 

Končni rezkalniki iz karbidne trdine IGM serije Fachmann

Ali potrebujete takšne končne rezkalne stroje, ki delujejo dovolj učinkovito, vam bodo zdržali za vaše projekte in so po ugodni ceni? Potem so končni rezkalniki Fachmann IGM pravo orodje za vas. Orodja oblikujemo z uporabo najnovejših znanj s tega področja, rezalniki pa imajo zasnovo proti odboju, dovolj velik prostor za evakuacijo odrezkov in teflonsko površino. Za izdelavo uporabljamo visokokakovostni karbid, debela rezila, visokokakovostne kroglične ležaje, ostremo na CNC strojih in vse je pakirano v prozorni, varni embalaži. Končni rezkalniki Fachmann ustrezajo evropskim varnostnim standardom EN 847/1 in 2. Idealne so za rezkanje trdega in mehkega lesa, vezanega lesa, lepljenih lepljenih materialov in pleksi stekla ali druge plastike. Namenjeni so za uporabo v obrti.


Trdi in dovolj močni karbidni zobje
Uporabljamo samo visokokakovostni mikrozrnat karbid (sintrani karbid), posebej zasnovan za rezanje orodij na mehkem in trdem lesu. Odvisno od vrste rezalnika je debelina rezila 2 mm, zato je orodje mogoče ostriti večkrat več kot pri običajnih rezalcih.

Oblika proti odboju
Rezalniki imajo zasnovo karoserije, zasnovano tako, da zmanjšajo možnost povratnega udarca med rezkanjem. Karoserija orodja izpolnjuje zahtevna varnostna merila v skladu z evropskimi standardi EN 847.

Teflon PTFE površina
Končni rezkalniki IGM Fachmann so prevlečeni z rdečim ali črnim teflonskim PTFE premazom, ki zmanjšuje korozijo in se bolje upira izgorevanju ostankov ostružkov pri višjih temperaturah mletja. Rezalnik tako ostane dlje in ostreje čist dlje kot rezalniki, ki so pobarvani samo z navadno barvo.

Natančno ostrenje
Vsi rezkarji so natančno in natančno nabrušeni na CNC preciznih brusilnikih. Način ostrenja skupaj s celotno konstrukcijo vedno zagotavlja čiste ureznine in visoko zmogljivost.

Jasna oznaka
Vsak rezalnik ima lasersko označene pomembne podatke in oznako, ki priporoča optimalno vstavljanje stebla v zatič. Sledi številka naročila, premer rezanja, dolžina reza, premer stebla in največja priporočena hitrost. Vse je popolnoma jasno in urejeno.

Varna embalaža
Največja zaščita vašega orodja! Končni rezkalniki IGM Fachmann so pakirani v praktično embalažo, ki orodje ščiti pred poškodbami in zunanjimi vplivi. Pomagajo pri urejanju stvari. Prozorna embalaža je opremljena s tečajem z evro luknjo za predstavitev v trgovinah ali v vaši delavnici. Držalo orodja je trdno pritrjeno v pametnem sistemu koničastih ohišij, zato ne pade ven. Paket lahko enostavno uporabite tudi za varen prevoz končnega rezkalnika do in iz žarišča.

Use
Primerno za trdi in mehki les, vezane plošče, lepljene lesene materiale in pleksi steklo ali plastiko, delno primerno za laminirane iverne plošče in MDF.