Status rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni, bel

Ocena: 4,8 19 ocen Znamka: Status Naša številka: 786229001

Status rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni, bel

5-delni set rezalnika čebule, sadja in zelenjave, slovenske blagovne znamke Status, vam bo v veliko pomoč pri rezanju sadja in zelenjave. Rezalniku sta priložena dva zgornja dela z različno dimenzijo velikosti rezila ter manjša in večja zbirna posodica. Celoten opis

27.61
4.8 19

27,61 € Vključno z DDV

Naša številka: 786229001

Predstavitev

Opis artikla

Rezalnik čebule, sadja in zelenjave, 5-delni set, slovenske blagovne znamke Status, je visoko kakovosten kuhinjski set, ki vam bo v veliko pomoč pri rezanju sadja ali zelenjave.

Za rezanje enakomernih kosov živil, sta rezalniku priložena dva zgornja dela z različno dimenzijo rezil – 6×6 mm in 12×12 mm. Priloženi sta tudi dve zbiralni posodi v kateri se rezano živilo zbira in na ta način ohranja vašo delovno površino čisto. V primeru, da režete večje kose sadja ali zelenjave, je priporočljivo, da jih narežete na dva ali tri manjše dele, ki jih nato povsem enostavno lahko obdelate s Statusovim rezalnikom.

Telo rezalnika je izdelano iz visoko kakovostne ABS plastike, ki je odporna na udarce. Rezila rezalnika so izdelana iz nerjavečega jekla, zbirni posodici pa sta iz polikarbonata.

Ta izjemno priročen set bo poskrbel za varno in čisto delo, saj med rezanjem ne bo potrebe bo daljšem neposrednem stiku z živili.

Omogoča ročno ali strojno čiščenje, pri tem pa vam svetujemo, da vse dele rezalnika razstavite.

Na voljo je v treh barvah.

Vsebina paketa:

  • Spodnji del rezalnika
  • Zgornji del rezalnika s 6 × 6 mm rezilom
  • Zgornji del rezalnika z 12 × 12 mm rezilom

Priporočilo: narezano živilo lahko shranite v priloženo zbirno posodico, zaprete pa jo z univerzalnim vakuumskim pokrovom 3.

Opomba: pred prvo uporabo rezalnik operite in osušite.

Status: Rezalnik čebule


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta pripomočka strgalniki in rezalniki
Strgalniki in rezalniki rezalnik
Barva bela