Status rezalnik čebule in druge zelenjave, mini, vijoličen

Ocena: 2,3 4 ocen Znamka: Status Naša številka: 786231001

Status rezalnik čebule in druge zelenjave, mini, vijoličen

Rezalnik čebule in druge zelenjave, slovenske blagovne znamke Status, je zasnovan v mini izvedbi. Omogoča vam hitro in enostavno rezanje enakomernih kosov zelenjave. Velikost narezanih kosov je 3 × 3 mm. Celoten opis

13.52
2.3 4

13,52 € Vključno z DDV

Naša številka: 786231001

Predstavitev

Opis artikla

Rezalnik čebule in druge zelenjave, mini, slovenske blagovne znamke Status, je visoko kakovosten kuhinjski pripomoček. Z enim samim gibom zagotavlja rezanje enakomernih kosov zelenjave.

Opremljen je z rezalnimi noži iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo enakomerne kose, velikosti 3 × 3 mm. Narezano živilo se bo ulovilo v za to namenjeno polikarbonatsko posodico, zaradi česar bo vaša delovna površina ostala čista.

Telo rezalnika je izdelano iz visoko kakovostne ABS plastike, ki je odporna proti udarcem. Rezilni noži so iz nerjavečega jekla, zbiralna posodica pa iz polikarbonata.

Omogoča povsem enostavno čiščenje v pomivalnemu stroju, zaradi varnosti pa svetujemo, da rezalne nože čistite ročno. Svetujemo, da pred prvo uporabo rezanik očistite pod toplo, tekočo vodo in ga osušite.

Na voljo je v treh barvah.

Status: Rezalnik čebule


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta pripomočka strgalniki in rezalniki
Strgalniki in rezalniki rezalnik
Barva vijolična