LTC Solarna LED stenska svetilka z daljincem 120 LED 24W 1800lm s senzorjem

LTC Solarna LED stenska svetilka z daljincem 120 LED 24W 1800lm s senzorjem

Številka: 100055268616
Partnerska prodaja
Solarna LED stenska svetilka z daljincem 120 LED Celoten opis
23,42 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 2 artikla

1.8. - 2.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055268616

Predstavitev

Solarna svetilka je cenovno ugodna alternativa tradicionalni razsvetljavi in ​​omogoča pridobivanje električne energije na okolju prijazen način. Naprava je zelo enostavna za uporabo. Namestitev je zelo preprosta, saj ne zahteva kablov za pravilno delovanje!

BREZPLAČNA ENERGIJA

Načelo delovanja naprave je zelo preprosto. Solarna plošča, ki se nahaja na zgornjem delu svetilke v jasnem dnevu zbira sončno energijo in jo shranjuje v vgrajeno baterijo. Ko sonce zaide, svetilka porabi prej shranjeno energijo za napajanje SMD LED diod.

SENZOR GIBANJA IN MRAKA

Vgrajeni senzorji gibanja in mraka zagotavljajo, da se svetilka prižge le, kadar je to potrebno. Kombinacija senzorjev omogoča, da svetilka deluje šele v temi, če je zaznano gibanje. Zaradi te funkcionalnosti je naprava zelo varčna, saj svetilka ne izgublja dragocene energije.

3 SVETLOBNI NAČINI

Svetilka je opremljena s tremi neodvisnimi načini osvetlitve, ki se razlikujejo po jakosti svetlobe. Uporabnik lahko izbere eno od treh stopenj svetlosti, odvisno od potreb in okoljskih razmer.

DALJINEC

Komplet vključuje IR daljinski upravljalnik, zasnovan za daljinsko upravljanje funkcij svetilke. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku uporabniku nikoli ne bo treba poseči po stikalu na ohišju svetilke. Z daljinskim upravljalnikom lahko vklopite ali izklopite svetilko, nastavite enega od treh razpoložljivih načinov delovanja ali uporabite gumb SOS.

ENOSTAVNA ZA UPORABO

Brez vtičev ali napajalnih kablov solarna svetilka podnevi zbira sončno energijo in jo učinkovito uporablja v temi. Dovolj je, da se zvečer prikažete v dosegu senzorja gibanja in pustite, da svetilka naredi ostalo. 

Napajanje: vgrajena Li-Ion baterija

Kapaciteta akumulatorja: 1800 mAhŠtevilo LED: 120 x SMD LEDMoč: 24WSvetilnost: 1800 lmDetektor gibanja: 120 °, 3–5 mOsvetljena površina: 80–100 m2Število načinov delovanja: 3Daljinski upravljalni: daMaterial: plastika (ABS)Dimenzije: 240 × 100 × 25 mm (D x Š x V)