LTC Set 3 COB LED svetilk z daljincem 3x1W

LTC Set 3 COB LED svetilk z daljincem 3x1W

Številka: 100046811121
Partnerska prodaja
Priročne LED LTC svetilke, ki jih upravljamo z daljinskim upravljalnikom. Celoten opis
25,95 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

1.12. - 2.12. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046811121

Predstavitev

Priročne LED LTC svetilke, ki jih upravljamo z daljinskim upravljalnikom. Izdelek je idealen kot začasen ali zasilni vir svetlobe. Svetilke se napajajo z baterijo in so opremljene z nalepko za pritrditev, zahvaljujoč kateri jih je mogoče enostavno pritrditi na steno ali strop. Prilagodljivost montaže naredi ta izdelek zelo univerzalen in prilagodljiv, pritrjevanje svetilke je omejeno na ravne površine in uporabo pritrdilne nalepke na svetilki.

Vsaka od treh lučk v paketu je opremljena z velikim stikalom, ki ga je enostavno pritisniti. Če je katera od lučk postavljena na mesto, ki preprečuje pritisk na stikalo, jo lahko vklopimo ali izklopimo s pilotom. Pilot vam omogoča daljinski vklop ali izklop svetilke, spreminjanje moči svetlobnega snopa ali nastavitev zakasnitve izklopa (30min).

Set sijalk LTC je izdelan iz najkakovostnejših plastičnih materialov ter COB LED sijalk. Uporaba visokokakovostnih materialov v proizvodnji neposredno pomeni brezhibno delovanje naprave in dolgo življenjsko dobo.

Moč: 1W

Število luči: 3

Svetlobni tok: 100 lm

Življenjska doba LED: 10000h

Napajanje svetilk: 3 x AAA

Napajanje pilota: 2 x AAA

Material: Plastika