EverEarth Leseni igralni center za urjenje motorike 5 v 1, manjši

EverEarth Leseni igralni center za urjenje motorike 5 v 1, manjši

Številka: 629505
Zabavno oblikovani leseni igralni center za urjenje motorike, ki bo vašemu otroku pomagal pri razvoju spretnosti z različnimi igrami kot so labirint, prepoznavanje oblik, vrtenje predmetov, … Celoten opis
52,62 €
Vključno z DDV
46,46 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 629505

Predstavitev

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvani samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Zabavno oblikovani leseni igralni center za urjenje motorike, ki bo vašemu otroku pomagal pri razvoju spretnosti z različnimi igrami kot so labirint, prepoznavanje oblik, vrtenje predmetov,…

Celotna igra je narejena samo z enim ciljem, da bi otrok maksimalno razvil motorične sposobnosti ter spoznal različne barve in oblike.

Dimenzije: 20 × 20 × 38 cm

Varnostna opozorila​​