Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci

Ocena: 5 2 ocen Znamka: Brio Naša številka: 814462
Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci

Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci

Brio mravlja z jajcem – potegni in vleci je izdelana iz kakovostnega lesa. Z njo bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje. Celoten opis

20.3
5 2

20,30 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Brio mravlja z jajcem – potegni in vleci je odličen način za razvijanje otrokovih motoričnih sposobnosti. Mravlja izvaja zanimive gibe, ko jo povlečete v različne smeri. Izdelana je iz kakovostnega lesa.

Izdelki Brio so znani po visoki kakovosti igrač in posebnih oblikovalskih procesih, ki zagotovijo, da igrače na otroke naredijo močan vtis. Od leta 2014 naprej so vse lesene igrače izdelane iz FSC certificiranega lesa, ki je pridobljen z odgovornim upravljanjem gozdov.

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 74 × 130 × 212mm
  • Material: les
  • Opozorilo: Ni primerno za otroke do 18. mesecev starosti

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 18 meseca
Primerno za Za oba spola
Vlečna igrača da

Alternativni artikli

Brio set orodja, 48 kosov
21,99 €

16,20 €

Brio set orodja je namenjen mlajšim navdušencem nad ustvarjanjem mehanskih popravil. Set vsebuje 48 kosov različnih replik orodja, vse skupaj pa lahko pospravite v priročno škatlo za oroje. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Hape palica s kolesi, račka
15,40 €

Ta prisrčna lesena račka na palici je zelo zabavna igrača, saj jo mora otrok potiskati, pri tem pa se rački premikajo krila kot da bi poskušala vzleteti. Otrok se z igranjem z račko uri v ravnotežju in koordinaciji ter mobilnosti in fizični aktivnosti.