Bino igra z liki in s kladivom, 243 delna

Ocena: 4,6 10 ocen Znamka: Bino Naša številka: 1279352

Bino igra z liki in s kladivom, 243 delna

Priljubljena igra spodbuja ustvarjalnost in domišljijo otrok. Z različnimi motivi lahko ustvarite prijetne motive in jih praktično pritrdite s kladivom v spiralni zavoj. – Skupno vsebuje 243 delov. Celoten opis

8.45
4.6 10

12,75 € Vključno z DDV
8,45 €
-33%

Naša številka: 1279352

Predstavitev

Opis artikla

Specifikacije:

  • Paket vsebuje plutovino za namestitev motivov, ki meri približno 24,5 cm x 17,5 cm, dve kladivi, barvne oblike in majhne sponke za pritrditev.
  • Skupaj dobite 243 delov.
  • Z uporabo pritrditvenih sponk lahko like enostavno potisnete na površino, nato pa jih lahko preprosto odstranite in zamenjate.
  • Razvija nežno motoriko, potrpežljivost in koordinacijo tako za oči kot za občutek v rokah otroka.
  • Podpira spretnosti in fantazije.
  • Dimenzije embalaže: 26 × 19 × 3 cm.
  • Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Blagovna znamka BINO je bila ustanovljena leta 1992, na začetku z lesenimi igračami, nato pa so svojo ponudbo razširili še na darila. Slogan blagovne znamke BINO je „Naši otroci so najbolj dragocena stvar, ki jo imamo“. Osnovni gradniki, na katerih je blagovna znamka zgrajena, so kakovost, varnost in zdravje. Izdelki so namenjeni predvsem zabavi in motoričnemu razvoju otrok – od najmanjših do šolarjev. Večina igrač združuje zabavo z izobraževalno funkcijo. Paleta izdelkov pripomore k primernemu razvoju grobega ali finega motoriziranja, pomaga pa tudi pri razvoju večine čutov in inteligence skozi igro. Podjetje je imetnik certifikata FSC, ki se dodeli samo podjetjem, ki natančno sledijo smernicam s prijaznim pristopanjem do okolja.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 3. leta
Število kosov 243 Kos
Primerno za Za oba spola