Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Fiskars komplet žage in teleskopskega držala QuikFit (1001655)

Fiskars komplet žage in teleskopskega držala QuikFit (1001655)

Številka: 932299
Fiskars QuikFit je izjemna serija orodja v katero spada tudi komplet žage in teleskopskega držala, s katerim vam bo omogočeno rezanje višjih in bolj oddaljenih vej. Celoten opis
88,79 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

24.4.2024 predviden osebni prevzem
 
26.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 932299

Predstavitev

Priprava lesa in lesnih izdelkov še nikoli ni bila lažja. Fiskars v svojem programu za pripravo lesa, ki med drugim pokriva vse od sečnje dreves pa do končne priprave ognja ali lesenega izdelka, predstavlja komplet ukrivljene žage in teleskopskega ročaja QuikFit, ki pomaga pri zahtevnejšem obrezovanju.

Žaga deluje v smeri potega, na koncu pa se ponaša s kljuko, ki preprečuje zdrs žage. Na spodnji strani rezila pa se nahaja tudi rezalni nož, ki deluje s pomočjo pritiska navzgor in poskrbi za natančen odsek manjših ali visečih vej. Žaga je odlično orodje za žaganje debelejših vej in je združljiva s QuikFit™ teleskopskimi držali, s pomočjo katerih lahko dosežete tudi do 6 metrov visoko.

Teleskopsko držalo sestoji iz grafita, kar mu omogoča, da je primerno za težje dosegljive predele in doseganje višin vse do 6 metrov. S pomočjo edinstvene avtomatske ključavnice bo orodje pripravljeno za delo v nekaj trenutkih. Dvojni sistem zaklepanja poskrbi za varen zaklep orodja.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dolžina žage: 56 cm
  • Material teleskopskega držala: grafit
  • Širina teleskopskega držala: 9 cm
  • Dolžina teleskopskega držala: 228 – 400 cm
  • Teža teleskopskega držala: 1,6 kg

Garancija: 5 let

VIDEO: Fiskars QuikFit™ Curved Saw 136527

VIDEO: Fiskars QuikFit™ Telescopic Shaft L136032