Greenhouse rastlinjak s kovinskimi vrati, 3x3x2,3m (9433)

Ocena: 4 1 ocen Znamka: Greenhouse Naša številka: 1342924

Odlična cena

Greenhouse rastlinjak s kovinskimi vrati, 3x3x2,3m (9433)

Greenhouse rastlinjak je idealen za gojenje v domačih vrtovih. Kakovostna folija prinaša dolgo življenjsko dobo, močna jeklena konstrukcija pa zagotavlja večjo stabilnost. Odlikujeta ga 2 vhoda s dvodelnimi deljivimi kovinskimi vrati in 6 prezračevalnikov. Celoten opis

429
4 1

429 € Vključno z DDV

Naša številka: 1342924

Predstavitev

Opis artikla

Greenhouse rastlinjak

Rastlinjak Greenhouse odlikujeta dva vhoda s kovinskimi vrati in 6 prezračevalnikov. Prezračevalna okna na bokih ter velika vrata na sprednji in zadnji strani skrbijo za optimalno prezračevanje. Ponaša se z dolgo življenjsko dobo folije, ki prinaša zaščito pred UV žarki. Močno jekleno pocinkano ogrodje zagotavlja večjo stabilnost. Njegova postavitev je enostavna in hitra, z enostavnim ter efikasnim sidranjem. Sestavljeni rastlinjak lahko vsako leto postavite na drug del vrta zaradi kolobarjenja.

Z rastlinjakom je vaša zelenjava zaščitena pred vremenskimi vplivi in mnogimi škodljivci. Rastline spomladi uspevajo prej, jeseni in pozimi pa dlje. Tako imate svežo zelenjavo lahko vse leto. Z njim prihranite tudi pri gnojenju.

Greenhouse rastlinjak

Sestavni deli

Ogrodje je sestavljeno iz močnih jeklenih pocinkanih cevi, ki predstavljajo trdnost in stabilnost tudi v zahtevnih vremenskih razmerah, kot sta veter in sneg. Zaradi lažje montaže so vse cevi oštevilčene, priložen pa je tudi pregleden načrt za sestavo. 

Folija vrhunskega Evropskega proizvajalca ima odlične lastnosti. Sestavljena je iz troslojnega EVA materiala in je enaka, kot se uporablja pri profesionalnih rastlinjakih. Ima izredne mehanske lastnosti, kot so elastičnost, odpornost na pretrganje in na preluknjanje, tudi v primeru nizkih temperatur, visok IR efekt (zadrževanje toplote) in dodatek proti rosenju. Posebej je primerna tudi za gojenje kultur, ki potrebujejo intenzivno naravno svetlobo, kar omogoča zgodnje pridelke. Garancija folije je 4 leta, predvidena življenjska doba pa do 8 let.

Vreče za obtežitev, katere namestite na podaljšane robove folije, za trdno sidranje. Ko pa rastlinjak premaknete na drug del vrta zaradi kolobarjenja ali ga premikate zaradi oranja pa vreče iz robov folije preprosto odmaknete. 

Senčilna mreža, katero namestite ob vročih poletnih dneh, za zmanjševanje temperature v rastlinjaku.

Greenhouse rastlinjak

Vsebina paketa

  • ogrodje
  • folija
  • vreče za obtežitev
  • senčilna mreža

Tehnične podrobnosti

Dimenzije (DxŠxV) 3 × 3 × 2,3 m
Material ogrodja pocinkano jeklo
Debelina lokov ogrodja 32 × 1 mm
Debelina prečnih cevi 25 × 0,8 mm
Debelina diagonalnih cevi 19 × 0,8 mm
Material folije trislojni EVA
Debelina folije 0,2 mm
Število vhodov 2
Število prezračevalnikov 6

Garancija: 4 leta UV


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina 300 cm
Širina 300 cm
Višina 230 cm