Blaupunkt CR55CHARGE radio ura

Ocena: 4,3 4 ocen Znamka: Blaupunkt Naša številka: 1351817

Blaupunkt CR55CHARGE radio ura

Radio ura se ponaša s funkcijo dvojnega alarma, funkcijo dremeža, velikim LED zaslonom in možnostjo polnjenja mobilne naprave. Celoten opis

48.5
4.3 4

48,50 € Vključno z DDV

Naša številka: 1351817

Predstavitev

Opis artikla

Blaupunkt CR55CHARGE radio ura

Radio ura se ponaša s funkcijo dvojnega alarma (lajša nastavitev dveh časov bujenja) in funkcijo dremeža (od 5 do 60 minut). Poleg tega lahko izbirate tip alarma, s katerim se želite prebuditi. Izbirate lahko med klasičnim brenčalom ali vašo priljubljeno radijsko postajo.

CR55CHARGE je opremljen z radijskim sprejemnikom, ki vam omogoča shranjevanje do 20 postaj. S to lastnostjo, vam ni potrebno iskati frekvenc vsakokrat, ko vključite radio.

Blaupunkt CR55CHARGE radio ura

Radio ura lahko služi kot polnilec za vaše mobilne naprave. Še več, to lahko naredite na dva načina. Prvi je klasičen – polnjenje z žico. Na zadnji strani naprave je USB izhod, ki vam omogoča povezavo napajalnega kabla za vaš pametni telefon ali tablico. Drugi način pa je brezžičen. Preprosto postavite vašo prenosno napravo na vrh radio ure, ki je označen z znakom za polnjenje. Osvetljen indikator polnjenja na zaslonu vam prikazuje, da se naprava napaja. Prosimo upoštevajte, da je funkcija brezžičnega polnjenja mogoča le za naprave s Qi funkcijo.

Trenutni čas je prikazan na velikem modrem LED zaslonu. Digitalne številke so jasne in berljive tako podnevi, kot ponoči. Radio ura je opremljena tudi s spodnjo LED lučjo, ki daje napravi moden videz. Funkcija zatemnitve vam omogoča prilagoditev intenzitete zaslona, ki vam ne bo dražila oči, vendar je še vedno berljiva.

Način spanja omogoča nastavitev ure po kateri se bo naprava izključila. To je še posebej uporabno, če želite zaspati ob zvoku radia.

Možnost varnostne kopije spomina vam zagotavlja, da ne izgubite nastavitev alarma – ure tudi v primeru izpada električne energije. Za ta namen, mora biti naprava opremljena z dodatno CR2032 baterijo.

Z radio uro CR55CHARGE lahko pozabite na uporabo različnih polnilnikov za vaše mobilne naprave in vsako jutro boste dobro razpoloženi.


Tehnične podrobnosti

PLL FM radio z 20 spominskimi mesti
Ura z dvojnim alarmom in funkcijo dremeža
Brezžično polnjenje
USB izhod za polnjenje
Velik LED zaslon
Ambientalna osvetlitev
Prilagodljiva zatemnitev
Alarm z radiem ali brenčalom
Adapter za napajanje: DC 5V 2A
Kopija časa: CR2032 (baterije niso priložene)
Dimenzije: 16,5 × 8 × 9,3 cm
Teža: 293 g

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna
USB vhod da
Bluetooth Ne
Projektor ure ne
Dremež da
Število prednastavitev tunerja 20
Širina 16.5 mm
Višina 8 mm
Debelina 9.3 mm
Teža 293 g