LTC AM/FM žepni radio na baterije

LTC AM/FM žepni radio na baterije

Številka: 100046811124
Partnerska prodaja
Klasičen žepni radio na baterije Celoten opis
15,34 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.9. - 23.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046811124

Predstavitev

VISOKA KVALITETA

Prenosni radijski sprejemnik idelan z največjo skrbnostjo, pri izdelavi so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli. Posledično izdelek odlikujejo dolga življenjska doba, zanesljivost in zadovoljstvo uporabe, ki bo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev.

BATERIJSKO NAPAJANJE

Radio napajata dve standardni AA bateriji, kar zagotavlja največjo prilagodljivost in udobje uporabe prenosnega radia.

Sprejemnik, vgrajen v napravo, vam omogoča sprejemanje valov iz FM in AM pasov. To pomeni podporo tradicionalnim radijskim postajam FM in kratkim valovom, za katere je značilno odlično širjenje. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti ne boste poslušali samo tradicionalnih postaj, ki se predvajajo v vaši državi, temveč potencialno tudi oddaje z najbolj oddaljenih koncev sveta!

PRIKLJUČEK ZA SLUŠALKE

Vgrajena vtičnica za slušalke omogoča uporabniku alternativno uporabo naprave in odpravlja potrebo po vgrajenem zvočniku za poslušanje. Povežite svoje najljubše slušalke neposredno z radiem in uživajte v svojih najljubših radijskih oddajah bolj zasebno, izolirano od zunanjega okolja.

TELESKOPSKA ANTENA

Radio je opremljen s teleskopsko anteno, ki bistveno poveča zmogljivosti naprave in zagotavlja odličen sprejem radijskih postaj. Nastavitev položaja antene vam omogoča, da jo nastavite v najugodnejšo smer, možnost zlaganja pa vam omogoča, da ohranite kompaktne dimenzije naprave in olajšate prevoz.

ŽEPNA OBLIKA

Radio odlikuje izjemno kompaktna oblika z najdaljšim robom ne presega 12 centimetrov. Izdelek je bil ustvarjen tako, da deluje kot osebni prenosni radio, ki se prilega povprečnemu žepu. Radio lahko vzamete s seboj, kamorkoli greste, ne glede na situacijo. Njegova neverjetna lahkotnost in majhnost omogočata, da bo radio spremljevalec vsakodnevnih dogodivščin.

Napajanje: 2 x AA

Podprte frekvence: FM: 88 – 108 MHz @ 10 dB

AM: 530 – 1600 KHz pri 86 dB

Priključki: 1 x priključek za slušalke

Teleskopska antena: da

Dolžina antene: 32,5 cm

Barva: srebrna

Mere: 70 × 28 × 115 mm