Einhell akumulatorski radio TE-CR 18 Li-Solo (3408015)

Einhell akumulatorski radio TE-CR 18 Li-Solo (3408015)

Številka: 968527
Radio Einhell Radio TE-CR 18 Li-Solo je praktičen in robusten radio za delavnico ali gradbišče. Lahko se napaja z vsemi 18 V baterijami iz drugih naprav v družini Power X-Change. Celoten opis
54,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 968527

Predstavitev

Popestritev delovnega vsakdana

Radio Einhell Radio TE-CR 18 Li-Solo bo popestril vsakdanjik v delavnici ali na gradbišču. Vgrajena antena in 10 spominskih lokacij za shranjevanje radijskih postaj močno olajšata uporabo radia. Radijske postaje in čas so prikazani na visokokakovostnem LED zaslonu. Zahvaljujoč vrhunskemu zvočniku s premerom 90 mm in robustnim plastičnim ohišjem, radio zagotavlja odličen zvok. Za še večjo uživanje v glasbi je na voljo tudi AUX vhod, na katerega se lahko priključijo mobilni telefoni, MP3 predvajalniki itd. Vključen je kabel za povezovanje. Akumulator in polnilnik nista priložena, naprava se lahko napaja s katerokoli baterijo iz družine Power X-Change.

Obseg dobave:

  • radio TE-CR 18 Li
  • povezovalni (AUX) kabel
  • brez baterije in polnilnika
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V | Li-Ion
  • Frekvenca AM: 522 – 1620 kHz
  • Frekvenca FM: 87,5 – 108 MHz
  • Število pomnilniških postaj (AM / FM): 10/10
  • Teža: 0,65 kg
Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo