MaDe Obleka za pustni karneval - Batman
11,80 €

Herojski kostum Batman je priljubljena maska na pustnem karnevalu. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples. Postanite junak in rešite svet!

MaDe Obleka za pustni karneval - Spider Man
14,10 € 11,90 €

Kostum pajkovega junaka Spidermana je priljubljena maškarada. Fantje bodo v kompletu našli kombinezon, kapuco in pas. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe Obleka za pustni karneval - Pirat
24,80 € 21,10 €

Priplujte na pustno zabavo, kot pirat na valovih morja. Zaradi tega kostuma boste zagotovo opaženi. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe Pustni kostum - kuhar
22,80 €

Oblecite si ta kostum in postanite najboljši kuhar. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe Obleka za pustni karneval - Vila
23,20 €

Olepševalni pustni kostum s pravljičnim motivom. Kostum je v roza barvi. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarodejka
26 €

Naj vaša deklica vsaj za trenutek postane čarodejka. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Postanite zvezda pustne zabave zahvaljujoč temu kostumu.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarovnik
16,90 €

Naj vaši otroci vsaj za trenutek postanejo čarodeji. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Kostum vas popelje v sicer strogo varovano zakulisje sveta čarovnije in trikov.

MaDe Obleka za pustni karneval - Piratka
20,80 €

Priplujte na pustno zabavo, kot piratka na valovih morja. Zaradi tega kostuma boste zagotovo opaženi. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.