Spiderman Filmska maska z zvoki
24 €

Zadnji kos!

Nova maska navdihnjena po filmu Spider-Man: Paralelni svetovi oddaja zvoke, podobne, kot iz filma. Zabavajte se s herojsko masko in igrajte svoje najljubše prizore iz filma doma in uživajte v zabavi.

Mattel čaroben medaljon Polly Pocket
11,99 € 10,60 €

Svoji mali princesi prinesite čarobno ogrlico, ki v pravljici o Polly™ lahko lastnika te ogrlice zmanjša na 10 cm. Čudovita sijoča ogrlica ima 3 svetlobne načine.

HASBRO Power Rangers Gepard meč
19,20 €

Pazimo! Predstavljajte si boj z malopridneži, kot se bori rdeč Power Ranger z mečem, ki črpa navdih iz moči geparda! Power Rangers gepard meč je vedno pripravljen na akcijo, ima plastično rezilo in ročaj v obliki gepardove glave.

Star Wars Herojski meč z zvoki-24%
38,20 € 28,90 €

Odlična cena

Svetlobna sablja ni nikoli zvenela tako. Star Wars Scream Sabre Lightsaber ima 3 neverjetne možnosti zvoka. Otroci lahko posnamejo svoje nore bojne zvoke, aktivirajo nepričakovane zvoke Vojne zvezd in se seveda borijo z avtentičnim zvokom svetlobne sablje.

Lamps Set za princeso
8,20 € 6,70 €

Čudovit komplet s krono, čevlji, prstanom, žezlom in uhani za vsako deklico. S temi čudovitimi dodatki deklica postane princesa in lahko zasije na svojem gradu ali pa modni reviji.

Avengers Thorova sekira
29,58 € 28 €

Kot je znano, je Thor izgubil svoje kladivo, vendar mu je bilo dano novo močno orožje, in to je sekira, ki se imenuje Stormbreaker. Sekira proizvaja zvočne učinke, ki jih aktivira gumb v obliki lista Sekira je navdihnjena po filmu Avengers: Infinity War.