Disney Frozen 2 Elsa Deluxe lutka
43,30 € 39,70 €

Princeska Elsa je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Pakiranje vsebuje lutko Elso v čudoviti obleki z okrasnimi podrobnostmi in čeveljčki. Te čudovite obleke so narejene po risanki Ledeno kraljestvo 2. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 Anna Deluxe lutka
43,30 € 39,70 €

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Pakiranje vsebuje lutko Anno v čudoviti obleki z okrasnimi podrobnostmi in čeveljčki. Te čudovite obleke so narejene po risanki Ledeno kraljestvo 2. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 Anna Deluxe lutka - Odprta embalaža-25%
43,30 € 32,10 €

Odprta embalaža

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Pakiranje vsebuje lutko Anno v čudoviti obleki z okrasnimi podrobnostmi in čeveljčki. Te čudovite obleke so narejene po risanki Ledeno kraljestvo 2. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 Anna s prijateljem
29,20 € 27,40 €

Prijateljstvo, ki se je spletlo v prvem delu priljubljene risanke Frozen, se nadaljuje. Ta komplet vsebuje lutko Anno in njenega zvestega prijatelja Olafa. Komplet je narejen po filmu Ledeno kraljestvo 2.

Disney Frozen 2 lutka Elsa
19,50 € 18 €

Princeska Elsa je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Elsa ima oblečeno pravljično obleko in škornje. Njeni lasje so spleteni čudovito kito. Podrobno izdelan obraz poveča zabavo ob igri.

Disney Frozen 2 svetleča Elsa
29,20 € 27,40 €

Magična lutka je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Ta lutka prinaša igri Ledenega kraljestva nove razsežnosti s svojo čudovito, svetlečo obleko, ki jo ima princesa Elsa oblečeno. Opazujte, kako se svetijo snežinke na njeni čudoviti obleki.

Disney Frozen 2 lutka Anna z dodatno obleko
29,20 € 27,50 €

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Anna ima oblečeno pravljično obleko in škornje. V kompletu je še dodatna obleka za preoblačenje in čeveljčki. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njenega obraza in čudoviti ter negovani lasje.

Disney Frozen 2 lutka Elsa s prijateljem
29,20 € 27,40 €

Prijateljstvo, ki se je spletlo v prvem delu priljubljene risanke Frozen, se nadaljuje. Ta komplet vsebuje lutko Elso in njenega prijatelja Salamandra. V kompletu je še trol šaman Pabbie. Komplet je narejen po filmu Ledeno kraljestvo 2.

Disney Frozen 2 Kristoff figurica
19,50 € 18 €

Figurica glavnega moškega junaka Kristoffa iz risanke Frozen 2. Kristoff Bjorgman ima na sebi enaka oblačila in škornje kot v risanki. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njegovega obraza.

Disney Frozen 2 Olaf in Elsa
54,60 € 49,80 €

V pravljici Frozen 2 se prijateljstvo med Elso in Olafom še poglobi in junaka sta povezana z dragoceno magijo. Olaf je sposoben zaznati Elsina čustva, tudi ko je daleč stran. V pakiranju sta figurici Olafa in Else. Olaf reagira na Elsine gibe in proizvaja zvoke in razne besedne zveze iz risanke Ledeno kraljestvo 2.

Disney Frozen 2 lutka Anna
19,50 € 18,20 €

Princeska Anna je našla navdih v risanem filmu Frozen 2. Anna ima oblečeno pravljično obleko in škornje. Še večji užitek v igri omogočajo podrobnosti njenega obraza in čudoviti ter negovani lasje.

ADC Blackfire igrača Frozen 2 Pojoča Elsa
82 € 76,10 €

Pojoča princesa Elsa iz Ledenega kraljestva 2! Lutka je oblečena v čudovito glamurozno obleko, ki jo lahko vidite prav v Frozen 2! Poleg tega Elsa poje čudovito skladbo Into The Unknown, ki se jo lahko sliši v filmu!

Disney Frozen 2 Pojoča Elsa
26,90 € 25,40 €

Ta pojoča lutka takoj ustvari novo zgodbo s petjem znanih in priljubljenih pesmi iz drugega nadaljevanja priljubljene risanke, Frozen 2. Lutka je oblečena v pravljično obleko iz risanke.