Lamps velik komplet z lutko in dodatki
19,74 € 17,30 €

Velik komplet s punčko je primeren za vsa dekleta, ki rade oblačijo in poskrbijo za svojo punčko. Paket vsebuje 8 dodatkov, oblek čevljev in mnogo drugih dodatkov. Oblecite svojo punčko v čudovite obleke in kar pričnite s svojo novo modno revijo.

Lamps glava lutke za česanje v setu, velika
13,20 € 10,90 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. S tem modelom blond las lahko prav vsak preizkusi vse svoje ideje za oblikovanje pričeske. Vključen je velik komplet dodatkov.

Lamps glava lutke za česanje
14,40 € 11,90 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. S tem modelom lahko prav vsak preizkusi vse svoje ideje za oblikovanje pričeske. Vključen je velik komplet dodatkov.

Lamps Otroška velika deklica v kariranem jopiču, 52 cm
17,10 € 14,30 €

Simpatična deklica ima mehko telo in je oblečena v čudovito roza in belo obleko, ki se lahko sleče. Velikost dojenčka je 52 cm. Idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Lamps otroška lutka, rumena
10,51 €

Ta lutka, v velikosti 29 cm, je oblečena v prijeten pajac s kapico. Ima prijetno mehko telo. Lutka lahko joka, zato jo lahko potolažite z dudo, je idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za dojenčka.

Lamps otroška lutka, roza
10,13 €

Dojenček v velikosti 29 cm je oblečen v vijoličasto obleko in ima kapo. Ima trdno telo in luknjo v ustnicah za hranjenje. Idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za svojega otroka.