Luna Petunia orglica Amazija, na baterije (25285)

Ocena: 1 1 ocen Znamka: Naša številka: 1326270

Odlična cena

Luna Petunia orglica Amazija, na baterije (25285)

Čudovita ogrlica vaše priljubljene junakinje v roza barvi. Celoten opis

5.95
1 1

11,90 € Vključno z DDV
5,95 €
-50%
Zadnji kos!

Naša številka: 1326270

Predstavitev

Opis artikla

Luna Petunia orglica Amazija

V Amaziji, Luna uporabi njeno posebno biserno ogrlico, da pokliče Zoomshine in odpre vrata v dvorec Petunia. Pritisnite na gumb na ogrlici in glejte luči ter poslušajte magične zvoke. Za delovanje potrebuje 3 baterije tipa »Ag13« 1.5V, ki so priložene

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Zaradi majhnih delov je nevarnost zadušitve zaradi tujka. Starši: prosimo, odstranite plastične materiale za pakiranje in jih zavrzite. Samo ročno pranje. Barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Shranite embalažo (podatke in opozorila) za kasnejšo uporabo. 

Varnostna opozorila

NAZIV

Pozor!

Uporabite samo priporočene baterije enakega tipa. Ne mešajte različnih blagovnih znamk baterij. Nikoli ne mešajte starih in novih baterij, ali ne mešajte karbon-cink, alkalnih ali nikelj-kadmij baterij-bat. za polnjenje. Vedno odstranite baterije, ko artikel ni v uporabi ali ko ga odvržete. Ne polnite baterij, ki niso namenjene polnjenju. Prepričajte se, da ste pravilno vstavili baterije (+/-), glede na smer polarnosti. Pazite, da ne povzročite kratkega stika. Baterije za polnjenje se lahko polnijo samo pod nadzorom odrasle osebe. Ne uporabljajte baterij za ponovno polnjenje. Baterije mora zamenjati odrasla oseba.


Lastnosti

Svetlobni signali da
Zvok da
Baterija 3× Ag13, 1,5 V (priložene)
Dimenzije pakiranja 180 × 47 × 210 mm
Neto teža 85 g
Bruto teža 120 g

Video


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost do 3. leta