Akinu kletka za ptice Gabi
25,90 € 24,40 €

Kletka za ptice Gabi je izdelana iz bele rešetke in prikupnega ohišja iz barvne plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.

Akinu kletka za ptice Iza III, cink
47,96 € 45,10 €

Kletka za ptice Iza III je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost kletke je primerna za srednje velike papige ali več manjših ptic (npr. skobčevk).

Akinu kletka za ptice Julia I, cink
27,90 € 27,60 €

Kletka za ptice Julia I je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost kletke je primerna za skobčevke in kanarčke.

Akinu kletka za ptice Sonia III, cink
42,90 € 41,90 €

Kletka za ptice Sonia III je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost kletke je primerna za srednje velike papige ali več manjših ptic (npr. skobčevk).

Akinu kletka za ptice Megi
24,90 € 23,50 €

Kletka za ptice Megi je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz plastike živahne barve. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.

Akinu kletka za ptice Tina
30,90 € 29,20 €

Kletka za ptice Tina je izdelana iz bele rešetke in prikupnega ohišja iz barvne plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.

Akinu kletka za ptice Margot I, cink
26,36 € 24,70 €

Kletka za ptice Margot I je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.

Akinu kletka za ptice Beta, cink
27,90 €

Kletka za ptice Beta je izdelana iz cinkove rešetke in prikupnega ohišja iz barvane plastike. Velikost je primerna za skobčevke in kanarčke.