MA-FRA sanitacijsko čistilno sredstvo za tla Oxygen, 1000 ml

MA-FRA sanitacijsko čistilno sredstvo za tla Oxygen, 1000 ml

Številka: 1227969
Sanitacijsko čistilno sredstvo za tla Oxygen proizvajalca MA-FRA Pet-Line je visoko koncentrirano čistilo za tla in druge pralne površine, kjer se nahajajo živali. Celoten opis
8 €
Vključno z DDV
5,65 €
-29%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1227969

Predstavitev

Visoko koncentrirano sanitacijsko čistilno sredstvo za tla Oxygen proizvajalca MA-FRA Pet-Line je odlično čistilo za vse talne površine, kjer se nahajajo živali. Zaradi svoje zasnove odstrani vso umazanijo, maščobo in hkrati odpravi neprijetne vonjave, ki jih nadomesti s prijetnim in dolgo obstojnim vonjem. Čistilo za tla ne pušča madežev lis, je brez amonijaka in je primeren tudi za parketirane površine.

Količina: 1000 ml

Navodila za uporabo: V 5 litrsko vedro z vodo vlijte en pokrovček izdelka (razmerje redčenja 1 : 100). Če gre za zelo umazane površine, čistilo nalijte nerazredčeno na gobico ali krpo, in očistite tla.

Vsebuje: Uredba (ES) št. 648/2004: neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati, kationske površinsko aktivne snovi <5%, parfumi, konzervansi

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

POZOR

  • H319 Povzroča hudo draženje oči.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
  • P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.