Pawly 5-prstne rokavice za nego brez stresa, Premium DUO

Znamka: Pawly Naša številka: 100041461038

Partnerska prodaja

Pawly 5-prstne rokavice za nego brez stresa, Premium DUO

5-prstni rokavici imitirata mimiko božanja z rokami in nudita vašemu ljubljenčku vsakodnevno nego brez stresa! Pawly premium DUO s premium silikonskimi ščetinami brez BPA ujameta vso odpadlo dlako, masirata, božata in odstranjujeta umazanijo hkrati! Obožujejo jih psi, mačke, konji in zajčki… Celoten opis

16.9

19,90 € Vključno z DDV
16,90 €

Naša številka: 100041461038

Predstavitev

Opis artikla

Premium nega brez stresa – za oba!

Pawly premium DUO 5-prstni rokavici omogočata vam in vašemu ljubljenčku vrhunsko vsakodnevno nego brez stresa! Redno negovanje dlake izboljša njeno strukturo, izgled in preprečuje nastajanje vozlov, ki nastanejo zaradi umazanije in odpadle dlake. Pawly Premium DUO posnema mimiko božanja in vam omogoča, da vašega ljubljenčka z obema rokama negujete po celem telesu, tudi po prej težko dostopnih mestih, kar med božanjem! Po uporabi dlako preprosto odstranite z rokavic in vržete v smeti.

180 konic za vrhunsko suho in mokro nego!

Pawly premium DUO rokavici sta narejeni iz visokokakovostnega silikona brez BPA, ki med svojih 180 ščetin ujameta vso odpadlo dlako in umazanijo, božata in masirata – vse to hkrati. Primerni sta za vsakodnevno suho in mokro nego, odlično se obneseta pri šamponiranju pod tušem, sta pralni pod tekočo vodo in se hitro posušita. Lastniki in živali ju obožujejo, odlično se obneseta pri vseh, ki se krtačenja sicer bojijo, pri kratkodlakih in dolgodlakih živalih vseh velikosti in starosti!

Obožujejo ju živali in lastniki!

Z redno vsakodnevno nego naše živali puščajo manj dlake po stanovanju in avtomobilu, imajo lepšo in svetlečo dlako in manj vozlov, nastalih zaradi umazanije in odpadle dlake! Pawly premium DUO 5-prstni rokavici omogočata nego na vseh težje dostopnih predelih in sta ob primerni predstavitvi živali primerni tudi za najbolj boječe! Rokavici imata na zapestju nastavljiv pašček, ki poskrbi, da se kljub univerzalni velikosti dobro prilegata vsem velikostim roke, zato ju lahko uporabljajo vsi člani družine!


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Mačka da
Pes da
Barva črna