Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare 3 (PS3)

Infinity Ward Call of Duty: Modern Warfare 3 (PS3)

Številka: 626299
CoD: Modern Warfare 3 namerava nadaljevati dediščino eksplozivnih kampanj v zgodbi, ki bo sledila dogodkom v Modern Warfare 2 – ruske sile nadaljujejo invazijo na ZDA, bojevanje pa se je razširilo tudi v Evropo, vključno z Anglijo, Francijo in Nemčijo, in druge dele sveta. Besede „predaja“ ni v besednjaku. Celoten opis
14,99 €
Vključno z DDV
13,11 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 626299

Predstavitev

Serija Call of Duty je s svojo igralnostjo, grafično podobo in seveda nepozabno več igralsko izkušnjo postala zaščitni znak zadnje generacije konzol in ena izmed najbolje prodajanih serij v zgodovini videoiger.

V misiji Black Tuesday se boste pridružili Sandmanu in njegovi ekipi Delta v okupiranem New Yorku, kjer se boste morali prebiti skozi vrste ruskih vojakov in zavzeti radijski stolp, misija Mind the Gap pa vas bo popeljala v London, kjer boste poskušali nevtralizirati teroristično grožnjo z uporabo tehnik skrivanja.

Modern Warfare 3 bo razveselila igralce z novim načinom Survival, v katerem se bosta dva igralca na razdeljenem zaslonu ali online pomerila z neskončnim navalom sovražnikov, vsak naslednji val pa bo progresivno zahtevnejši. V osnovi je podoben načinu World at War Nazi Zombies, le da se sovražniki ne bodo pojavili na vnaprej določenih lokacijah kot zombiji, temveč na taktičnih položajih, ki bodo odvisni od trenutke lokacije igralca. Če vam za igranje tega načina ne bo uspelo najti nobenega prijatelja, se ga boste lahko lotili tudi sami proti umetni inteligenci, vendar naj bi igra zares blestela v kooperativnem načinu.

Pri Infinity Ward so razkrili tudi, da igra predstavlja novo storitev za člane, imenovano Call of Duty Elite. Z njeno pomočjo boste lahko spremljali statistike vašega in sovražnikovega bojevanja in se tako kot na Facebooku pridružili različnim skupinam, spoznali nove prijatelje in ustvarili svoje klane. Storitev bo obogatila več igralsko izkušnjo in ponujala igralcem različne izzive in tekmovanja, ogled ekskluzivnih video posnetkov različnih strategij in podrobne informacije o zemljevidih ter orožjih.

Tehnične podrobnosti:

  • založnik: Activision
  • zvrst igre: prvoosebna strelska
  • starostna omejitev: 18 (18+ let)

tekst