Fisher-Price seka sveznalica, razine znanja

Fisher-Price seka sveznalica, razine znanja

Številka: 2402670
Mehka, ljubeča prijateljica je pripravljena, da se zabava nikoli ne ustavi. Zdaj z več pesmicami, zvoki in stavki. Spoznajte svojega otroka z več kot 100 prvimi besedami – deli telesa, barvami, oblikami in še več! Celoten opis
49,32 €
Vključno z DDV
46,29 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 2402670

Predstavitev

Fisher Price psička vseznalka, ravni znanja


Mehka, ljubeča prijateljica je pripravljena, da se zabava nikoli ne ustavi. Zdaj z več pesmicami, zvoki in stavki. Spoznajte svojega otroka z več kot 100 prvimi besedami – deli telesa, barvami, oblikami in še več! Pasje srce bije z rimami in v različnih barvah. Ker se vsak otrok razvija v svojem tempu, ima ta mladiček tudi tehnologijo znanja, ki vam omogoča, da izberete pesmi, zvoke in stavke, ki najbolje ustrezajo otrokovi razvojni stopnji.

Opozorilo: Primerno za otroke od 6 do 36 mesecev.

Fisher Price psička vseznalka, ravni znanja

Značilnosti:

  • 75+ pesmi, zvokov in stavkov
  • Nauči se več kot 100 prvih besed – deli telesa, oblike, štetje, črke in še veliko več
  • 3 stopnje znanja – raste z vašim otrokom
  • Pritisnite in pridržite pasje srce, da slišite vse pesmi

3 stopnje igre:

  • 1. stopnja – Raziskovanje – Dojenček lahko pritisne pasje roke, šapo, srce ali uho, da sliši več kot 100 prvih besed; barve, črke, deli telesa in še veliko več!
  • 2. stopnja – Spodbujanje – Otroci so nagrajeni z zabavnimi stavki, ki jih spodbujajo, da nadaljujejo s štetjem, iskanjem barv in prepoznavanjem delov telesa.
  • 3. stopnja – Pretvorba – Psička je pripravljena igrati pretvorbo z rimami in stavki, ki otroka vključijo v zabavno in domiselno igro, hkrati pa širijo svoj besedni zaklad.

Lastnosti

Priporočena starost: 6+ mesecev