Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Clementoni lama z zvočnimi efekti, pliš, 24 cm (17302)

Clementoni lama z zvočnimi efekti, pliš, 24 cm (17302)

Številka: 1429868
Interaktivna igrača plišasta lama je odlična za razvoj vašega malčka. Celoten opis
14,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1429868

Predstavitev

Plišasta lama z zvočnimi efekti

Simpatična lama iz pliša z interaktivnim gumbom, ki spodbuja otrokov senzorični, psihomotorični in čustveni razvoj. Plastičen obesek je idealen tudi v fazi rasti zob.

Lama ponuja številne vesele melodije in mehek pliš za varno igro vaših otrok.

Izdelek je primeren za otroke od 3. do 36. meseca starosti. 

Lama

OPOZORILA: Ne uporabljajte detergentov ali kemičnih topil. Zelo priporočljivo je, da izdelek pritrdi in namesti odrasla oseba in se izognete uporabi dodatnih trakov, saj bi lahko predstavljali nevarnost zapletanja za otroka. Preden izročite artikel otroku odstranite in zavrzite vse dele embalaže (vrečke, trakove,..), ki niso del igrače, in jih hranite, izven dosega otrok. Preberite navodila in jih shranite za kasnejšo uporabo. Barve in detajli vsebine lahko odstopajo od prikazanih na embalaži

Baterije mora vstaviti odrasla oseba. Pri vstavljanju baterij pazite na proizvajalčeve oznake za smer polarnosti (+/-). Izrabljene baterije odstranite iz igrače. Pazite, da ne povzročite kratkega stika. Da se izognete kratkim stikom, v nobenem primeru ne prijemajte kontaktov znotraj praznega baterijskega prostora. Baterije za polnjenje pred polnjenjem vzemite ven iz igrače . Baterije za polnjenje se morajo polniti pod nadzorom odrasle osebe. Nikole ne polnite baterij, ki niso namenjene polnjenju. Ne uporabljajte različnih tipov baterij, nikoli rabljenih in novih skupaj. 

Priporočila: Baterije so nevarne, če se jih pogoltne, zato jih držite daleč stran od dosega otrok. Priporočamo, da baterije odstranite iz igrače, če le ta ni v uporabi dlje časa. Ne poskušajte odpreti baterij. Ne mečite baterij v ogenj. Kemični simbol za živo srebro (Hg), kadmij (Cd) in/ali svinec (Pb), ki se nahaja pod prekrižanim simbolom za smeti pomeni, da obstaja pomenljiv odstotek relativne sestavine v bateriji. Te sestavine so visoko škodljive za okolje in zdravje človeka. Pravilno odlaganje baterij omogoča njihovo izolacijo in ciljno obravnavo škodljivih sestavin, in omogoča reciklažo plemenitih primarnih materialov, zmanjšanje negativnih vplivov na ljudi in živali. Odlaganje izrabljenih baterij na odlagališčih ali okolju pomenljivo poveča tveganje onesnaževanja vode. 

V skladu z Direktivo EU 2013/56/EU, je prepovedano odlagati baterije in akumulatorje kot gospodinjski odpadek in stranke so dolžne sodelovati pri ločevanju odpadkov in njihovem ločenem odlaganju.


Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka Clementoni
Serija Baby
Primerno za osebe od 3. do 36. meseca starosti
Dimenzije (Š x V x G) 32 × 20,5 × 13 cm