Najdeno: 20

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1
29,99 €

19,50 €

Zadnji kos!

S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej.


K´s Kids avti iz blaga s pogonom, 3 kosi
19,50 €

Mehka dodelana vozila za majhne otroke. Zelo lepa igrača za vse nove voznike. Igrača se razteza in se premika sama. Šasija se lahko odstrani, saj ima velcro pritrdilo. V paketu so trije različni avtomobili.


K´s Kids radovedni čeveljci
31,99 €

23,40 €

Atraktivno zasnovani radovedni čeveljci bodo otroku v veliko pomoč pri učenju zavezovanju, zapenjanju in drugimi funkcijami, ki jih čeveljci ponujajo. Primerno za otroke od 1. leta starosti naprej.


Yookidoo hiška za igro
93,60 €

Yookidoo hiška za igro ponuja možnost različnih iger in aktivnosti. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.


Yookidoo žvižgajoča račka
25,30 €

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.


Cotoons večnamenska igralna miza, modra
57,99 €

46,80 €

Večnamenska igralna miza za malčke. Odlikujejo jo elektronske in mehanske funkcije, ki pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti.


Cotoons vesela piramida, modra
9,99 €
9,70 €

Vesela piramida iz 5 skodelic s priljubljenimi liki Cotoons. Zlaganje skodelic ena na druge pomaga pri motoričnih sposobnosti otroka. Skodelice po igranju lahko zložite eno v drugo in s tem prihranite na prostoru.


Tomy avto sortirka
39,99 €

28,40 €

Odlična igrača za vaše najmlajše, ki jim pomaga pri razvijanju domišljije in motoričnih sposobnosti. Avtomobilček spušča tudi glasove.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 2
22,19 €

16,70 €

Trenutno ni na zalogi

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Riba uči otroka telesne pripravljenosti zaradi premagovanje upora. (17,5×7×5,5 cm). Kit poučuje oblike (10×7,5×14 cm) in otroško ogledalo za poučevanje in izražanje obraznih in čustvenih izrazov (14×11 cm).


Playgro rožica s sortirnikom kock
12,99 €

11,70 €

Trenutno ni na zalogi

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.


Smoby igralna hiša Cotoons Discovery
95,70 €

81,90 €

Trenutno ni na zalogi

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.


Smoby želva s kroglicami Cotoons
19,93 €

18,50 €

Trenutno ni na zalogi

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.