K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1

K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1

Številka: 816180
S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej. Celoten opis
29,99 €
19,57 €
-34%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 816180

Predstavitev

Blagovna znamka K's Kids ustvarja atraktivne igrače, ki so otrokom v pomoč pri razvoju, učenju in spoznavanju okolice. Odlikujejo jih številna priznanja in certifikati, saj so njihove igrače izdelane iz najboljših materialov, v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi.

K's Kids govoreča mehka žoga 2v1 je inovativno zasnovana igrača, ki bo otroka spodbujala k spoznavanju in učenju abecede ter številk v angleškem jeziku.

Sestoji iz dveh delov, saj so na enem delu navedene številke, na druge delu pa abeceda. Glede na stranico na katero žoga pade, z govorno funkcijo sporoči izbran znak, otrok pa si na ta način lažje zapomni izgovorjavo.

Izdelana je iz visoko kakovostnega in robustnega materiala, ki omogoča, da žogo uporabljate tako v zaprtih prostorih, kot tudi na prostem.

Igrača je testirana v skladu z najstrožjimi standardi EN71, za svoje delovanje pa potrebuje baterije.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za otroke od: 1. leta dalje
  • Premer: 20 cm

Varnostna opozorila

K´s Kids: govoreča mehka žoga 2v1