Clementoni Baby grad (17226)

Clementoni Baby grad (17226)

Številka: 2922016
Novo
S čudovitim in kakovostnim gradom Clementoni bo igra zabavna, poučna in polna domišljije ter bo ugodno vplivala na gibalni razvoj otroka. Primerno za otroke starosti od 10 do 36 mesecev. Celoten opis
13,90 €
11,43 €
-17%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

11.5. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
13.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2922016

Predstavitev

Clementoni Baby grad

Čudovit in kakovosten grad blagovne znamke Clementoni je kot nalašč za otroke starosti od 10 do 36 mesecev, s katerim bo njihova igra zabavna, poučna, polna domišljije, obenem pa bo ugodno vplivala tudi na njihov gibalni razvoj. Grad je sestavljiv iz več komponent ter skupaj tvori poligon za žogico. Otroci žogico vstavijo na vrhu gradu in opazujejo njeno pot vse do konca – spodnjega dela gradu. Grad je narejen iz 100% reciklirane plastike in je varna igrača ter ugodno vpliva na razvoj senzorike, psihomotorike in kognitivnih procesov otrok.

Clementoni Baby grad

Podrobnosti

Priporočena starost od 10 do 36 mesecev

Opozorila

Preden artikel izročite otroku odstranite vse dele embalaže. Preberite in shranite navodila za morebitno kasnejšo uporabo. Barve in detajli se lahko razlikujejo od tistih prikazanih na embalaži. Očistite z vlažno krpo. ne uporabljajte čistil oz. kemičnih raztopin. Artikla ne izpostavljajte ekstremno visokim/nizkim temperaturam, saj lahko to povzroči škodo artiklu. Pred vsako uporabo preverite neokrnjenost artikla. Preden artikel izročite otroku odstranite vse dele embalaže. Preberite in shranite navodila za morebitno kasnejšo uporabo. Barve in detajli se lahko razlikujejo od tistih prikazanih na embalaži. V primeru poškodbe artikla ne izročajte otroku.