Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips Avent ročna prsna črpalka SCF 330/20

Philips Avent ročna prsna črpalka SCF 330/20

Številka: 529434
Ročna prsna črpalka Avent SCF 330/20 s patentirano 5-listno aktivno masažno blazinico in edinstvenim sistemom za shranjevanje mleka, ne vsebuje BPA. Celoten opis
49,99 €
41,38 €
-17%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 529434

Predstavitev

Prsna črpalka Avent SCF 330/20 vam pomaga pri težavah z odvajanjem mleka, ki lahko vplivajo na njegovo nastajanje. Do teh težav lahko pride, če ste pod pritiskom, ali pa se vam mudi, zato je izjemnega pomena, da se počutite udobno in sproščeno. S črpalko Philips Avent SCF 330/20 bo črpanje mleka vedno udobno, saj se vam ni potrebno sklanjati in le dovolite, da mehka masažna blazinica spodbuja pretok mleka.

Masažna blazinica ima novo mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Med iztiskanjem nežno posnema dojenčkovo sesanje in poskrbi za naravno iztiskanje in klinično preizkušeno učinkovitost. Mehka masažna blazinica je oblikovana tako, da se udobno prilagaja večini mamicam. Na voljo pa je tudi večja velikost, če jo potrebujete.

Prsna črpalka je kompaktna in se jo lahko enostavno namesti. Ergonomsko oblikovan držaj omogoča udoben oprijem in popoln nadzor med iztiskanjem. Zaradi njene majhnosti in lahkosti jo lahko enostavno shranite in prenašate. Enostavno vizualno ujemanje delov omogoča enostavno sestavljanje. Vse dele lahko pomijete v pomivalnem stroju. Delovanje črpalke je enostavno, saj se jo lahko upravlja le z eno roko.

Prsno črpalko lahko uporabljate skupaj z drugimi izdelki za hranjenje iz Philipsove serije AVENT.

Vsebuje:

  • ročna prsna črpalka
  • blazinica standardne velikosti
  • naravna steklenička
  • izjemno mehek cucelj za novorojenčke
  • pokrov lijaka
  • tesnilni pokrov