Samsung RB34T652ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Samsung RB34T652ESA/EF hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Številka: 2916234
Novo
Prostostoječi kombinirani hladilnik RB34T652ESA/EF se uvršča v energijski razred E. Prostornina hladilnega dela pa znaša 227 l, prostornina zamrzovalnega pa 114 l. Ponaša se z notranjim zaslonom, dozirnikom vode in tehnologijo NoFrost, na voljo pa sta tudi funkciji hitrega hlajenja in hitrega zamrzovanja. Celoten opis
659,99 €
587,62 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

19.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
20.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2916234

Predstavitev

Samsung RB34T652ESA/EF kombinirani hladilnik z dispenzerjem za vodo

Izjemno velik 341-litrski hladilnik zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in se brezhibno poravna z vašimi omaricami. Ima čudovita ravna vrata z odmernikom vode in Clean Back ploščo. Minimalistična notranjost vključuje skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila v sivem odtenku. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije in SpaceMax™ tehnologije so stene hladilnika veliko tanjše, zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti.

V notranjosti hladilnika se nahaja tudi prilagodljiva polica za vino, ki jo lahko uporabite za shranjevanje vina ali živil, kot so škatle s picami in jajca. V vratih lahko shranite velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja varno shranjevanje velikih steklenic, tetrapakov in druge embalaže ter omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.

Samsung

Lastnosti

Enakomerno ohladi vsak kotiček

Ustrezno ohlajanje živil na vseh policah in v vseh kotičkih. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa so bolj sveža.

Nič več nabiranja ledu

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Bolj prilagojeno shranjevanje vina in živil

Uporabite večnamensko polico za vino in tako bolje izkoristite prostor v svojem hladilniku. Zaradi širše zasnove lahko shrani tudi širše steklenice za vino, kot je šampanjec. Poleg tega pa bolj ploščata oblika omogoča shranjevanje raznovrstnih živil, kot so škatle za pico in jajca.

Preprosto shranjevanje in dosegljivost manjših predmetov

Učinkovito izkoristite cela vrata hladilnika. Nova posoda za vodo je brez BPA, na vrhu pa ima varovalo, ki zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje. Idealna je za shranjevanje in hiter dostop do manjših predmetov, kot so kozarci z marmelado, posodice za maslo in sir ali jogurtovi lončki.

Tiho in učinkovito delovanje

Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. S 35 dB(B) zagotavlja izjemno tiho delovanje. Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise, saj porabi do 50 % manj energije in tako prihrani tudi vaš denar.

Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika

Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okoli sestavnih delov in jih varuje pred udarci.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Dimenzije (Š x V x G) 595 × 1853 × 658 mm
Vrsta hladilnika prostostoječi
Barva srebrna
Klimatski razred SN, N, ST, T
Skupna prostornina 341 l
Prostornina hladilnega dela 227 l
Prostornina zamrzovalnega dela 114 l
Zmogljivost zamrzovanja 8 kg/24 h
Zaslon da
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev LED
Glasnost 35 dB
Teža 69 kg
Ledomat ali dozirnik za vodo dozirnik za vodo
Letna poraba energije 254 kWh
Shranjevanje ob izpadu električne energije 9 h
Spremenljiva smer odpiranja vrat da
Digitalni invertni motor da
Samodejno odtajevanje da
Dodatne informacije stojalo za vino, posoda za led, Power Cool, Power Freeze, alarm za odprta vrata

Garancija: 2 leti