Samsung RB34A7B5DS9/EF Bespoke hladilnik

Samsung RB34A7B5DS9/EF Bespoke hladilnik

Številka: 3260480
Prostostoječi hladilnik iz linije Bespoke se ponaša z minimalistično in elegantno obliko ter unikatno barvo vrat, ki se ujema z vašim življenjskim slogom. Prostornina hladilnika je 344 litrov, prostornina zamrzovalnika, ki se nahaja v spodnjem delu, pa znaša 114 litrov. Hladilnik se s svojim varčnim delovanjem uvršča v energijski razred D. Celoten opis
799,99 €
Vključno z DDV
718,91 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 4 artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
3.12. predvidena dostava na dom
 

Številka: 3260480

Predstavitev

Samsung RB34A7B5DS9/EF Bespoke hladilnik z zamrzovalnikom spodaj


  • Tehnologija SpaceMax™
  • Hlajenje z vseh strani
  • Hlajenje s kovino
  • Tehnologija z digitalnim inverterjem

Glavne lastnosti

Hladilnik po vaši meri


Bespoke – Fleksibilno združevanje in spreminjanje modulov

Prilagodite in združujte hladilnike, da se bodo ujemali z vašim življenjskim slogom. Uporabljate ga lahko kot enojni modul z dvojnimi vrati, s prostornino 344 l. Če želite več prostora, lahko brezhibno združite več modulov, vključno z modelom z enojnimi vrati v dveh različnih velikostih* ali še enim modelom z dvojnimi vrati.


Bespoke – Slogovno unikatna oblika po meri

Ustvarite čudovit stilski in unikaten prostor v kuhinji s prilagodljivo obliko. Na voljo je v 6 materialih: Satenasto steklo, Glamurozno steklo, Čisto steklo, Glinena Kovina, Nerjaveče jeklo, Jeklena kovina. Te lahko kombinirate z različnimi barvami vrat.


Brezhibna minimalistična in elegantna oblika

Nadgradite svoj hladilnik s prilagodljivim notranjim prostorom, da se bo ujemal z vašim življenjskim slogom. Večfunkcijski Rack & Shelf™ s širšo in bolj ploščato obliko lahko nosi debelejše steklenice vina ali hrano, kot je pizza. Dvostopenjsko zložljivo polico lahko izvlečete ali potisnete nazaj v hladilnik, poleg tega pa se zloži na pol, kar vam omogoča lažje shranjevanje visokih steklenic in večjih predmetov.


Tehnologija SpaceMax™ – Prostornejša notranjost, enaka zunanjost

Izjemno velik 390-litrski hladilnik s standardno globino 600 mm zagotavlja več prostora za shranjevanje živil in se brezhibno poravna z vašimi omaricami. Zaradi izjemno učinkovite toplotne izolacije tehnologije SpaceMax™ so stene hladilnika veliko tanjše. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanje velikosti.


Hlajenje z vseh strani – Enakomerno ohladi vsak kotiček

Ustrezno ohlajanje živil na vseh policah in v vseh kotičkih. Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako je ohlajanje učinkovito na vseh policah, živila pa so bolj sveža.


Hlajenje s kovino – Zadržuje hlad za trajno svežino

Ohranite živila sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča na zadnji steni pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo. Ohranja hlad in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta. Ko se vrata hladilnika zaprejo, hitro obnovi izgubo toplote.


Tehnologija No Frost – Nič več nabiranja ledu

Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.


Optimal Fresh+ – Prvotno svežino ohrani dvakrat dlje

Uživajte v neverjetno prilagodljivem shranjevanju. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo. Leva stran je hladnejša ter ohranja svežino mesa in rib dvakrat dlje.* Desna stran pa je odlična za ohranjanje svežine sadja in zelenjave.


Humidity Fresh+ – Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežino

Dlje časa ohranite prvotno teksturo in okus pokvarljivih živil. Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna.


Power Cool + Power Freeze – Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.


Tehnologija z digitalnim inverterjem – Tiho in učinkovito delovanje

Izkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. Zato je še tišji kot knjižnica, saj deluje pri 35 dB(A). Poleg tega izpolnjuje nove energetske predpise in vam pomaga prihraniti energijo.


Harmonično elegantna oblika

Dodajte svojemu domu še več elegance. Zaradi prijetne moderne oblike s standardno globino 600 mm se hladilnik povsem poravna z vašimi omaricami. Ima čudovita ravna vrata in ploščo Clean Back. Minimalistična notranjost vključuje skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila v sivem odtenku.


Velik predal v vratih – Več prostora v vratih hladilnika

V vratih lahko shranite velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja varno shranjevanje velikih steklenic, tetrapakov in druge embalaže. Omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.


Poravnana vrata – Vrata se odprejo tako, da so poravnana s sosednjimi stenami

Postavite hladilnik, kamor želite. Naj vam stene ne bodo v napoto. Njegova oblika s poravnanimi vrati vam omogoča, da vrata hladilnika odprete pri 90°, ne da bi se rob zataknil ob steno. Zato ga lahko namestite na najbolj priročno mesto, vrata pa se bodo odprla do konca in se poravnala s steno ob strani.


Clean Back – Trpežna zaščitna hrbtna stran, ki je preprosta za čiščenje

Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okrog sestavnih delov in jih varuje pred udarci.


Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnika prostostoječi
Bruto prostornina 344 l
Bruto prostornina hladilnika 230 l
Bruto prostornina zamrzovalnika 114 l
Dimenzije (V x Š x G) 1853 × 595 × 658 mm
Funkcije hlajenja preprečevanje nabiranja ledu (No Frost), hlajenje z vseh strani
Funkcije hladilnika Metal Cooling Plate, stojalo za vino, posoda za jajca, Optimal Fresh Zone, Power Cool funkcija, 3 x polica iz kaljenega stekla, 4 x odprt vratni predal, Fresh Zone, notranja LED lučka zgoraj, 2 x predal za sadje in zelenjavo
Funkcije zamrzovalnika 3 x predal, posoda za led, zamrzovanje pri veliki moči (Power Freeze)
Splošne lastnosti reverzibilna vrata, alarm za odprta vrata, avtonomno delovanje (naraščanje temperature) do 9 h
Zunanje funkcije interni zaslon, vdolbljen ročaj vrat
Razred energijske učinkovitosti D
Poraba energije 204 kWh/leto
Raven hrupa 35 dBA
Klimatski razred SN/T
Zmogljivost hlajenja 8 kg/24 hr
Barva srebrna

Garancija: 2 leti