Gorenje NRK6191EW5F prostostoječi kombinirani hladilnik

Ocena: 1 1 ocen NRK6191EW5F Znamka: Gorenje Naša številka: 2523303

Gorenje NRK6191EW5F prostostoječi kombinirani hladilnik

Gorenje kombinirani hladilnik NRK6191EW5F ima 203 litre prostornine hladilnega dela in 99 litrov prostornine zamrzovalnega dela. Uvršča se v energijski razred A+. Celoten opis

399.9
1 1

479,90 € Vključno z DDV
399,90 €
-16%
Zadnji kos!

Naša številka: 2523303

Predstavitev

Opis artikla

Gorenje NRK6191EW5F

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A+ se ponaša s skupno uporabno prostornino 302 litrov, ki je razdeljena na 203 litre hladilnega in 99 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali

Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije. V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

Pohvali se lahko s Convert FreshZone predalom, ki ga lahko iz predala za ribe in meso enostavno in hitro spremenite v predal za sadje in zelenjavo. 

Gorenje NRK6191EW5F

AdaptTech tehnologija

Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

AdaptTech tehnologija

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti. 

IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

CrispZone

CrispZone

Predal CrispZone je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Ohranja nižjo temperaturo, s čimer poskrbi za daljšo kakovost živil.

FastFreeze

FastFreeze

Funkcija omogoča hitro zamrzovanje pri –24 °C, s čimer ohrani večino mineralov v hrani. Po 2 dneh se bo funkcija samodejno izklopila, temperatura pa se bo povrnila na normalno.

LedLight

LedLight

Za boljšo preglednost nad notranjostjo bo poskrbela LED osvetlitev hladilnega dela. LED osvetlitev je visoko učinkovita in prihrani veliko energije.

Slot-in

Slot-in

Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A+
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 185 × 59,2 cm
Material vrat jeklena pločevina
Barva bela
Klimatski razred SN, N, ST, T
Skupna prostornina 302 l
Prostornina hladilnega dela 203 l
Prostornina zamrzovalnega dela 99 l
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24 h
Zaslon LED
Število polic (hladilni del) 4
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev hladilnega dela LED trak na stropu
Glasnost 38 dB
Teža 58,5 kg

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A+ Podatkovna kartica
Vrsta hladilnika prostostoječi
Barva bela
Sistem no frost da
Višina 185 cm
Skupna prostornina 302 l
Prostornina hladilnika 203 l
Prostornina zamrzovalnika 99 l
Glasnost 38 dB
Zamrzovalnik da
Umestitev zamrzovalnika Spodaj
Število vrat 2
Upravljanje Elektronski
Število polic v hladilniku 4
Število predalov v zamrzovalni 3
Osvetlitev LED trak
Klimatski razred SN/N/ST/T
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24h
Širina 60 cm
Globina 59.2 cm