Gorenje NRC620CSXL4WF kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom + DARILO: bon za gorivo

Gorenje NRC620CSXL4WF kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom + DARILO: bon za gorivo

Številka: 4998378
Odlična cena
Gorenje NRC620CSXL4WF kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom spada v energijski razred C. Prostornina njegovega hladilnega dela znaša 229 litrov, v zamrzovalnem delu pa je na voljo 106 litrov prostora. Celoten opis
779,90 €
Vključno z DDV
739,99 €
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 4998378

Predstavitev

Novi hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Dvojni prihranek! Ob nakupu varčnega hladilnika Gorenje, v energijskem razredu C in D, vam podarimo bon za brezplačno gorivo v višini 30 EUR.

KAKO DO BONA ZA BREZPLAČNO GORIVO?

  • Od 15. 06 do 15. 08 2022 kupite energijsko varčni prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NoFrost v energijskem razredu C ali D.
  • Najkasneje do 31. 08 2022 vnesite vaše podatke v spletni elektronski obrazec ali pošljite kopijo računa na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov).
  • Upoštevani bodo računi na katerih bo razvidna modelna oznaka izdelka in datum nakupa v času trajanja akcije.
  • Darilni bon za nakup goriva prejmete po pošti na naveden naslov v roku 14 dni.
  • Darilni bon unovčite na katerem koli bencinskem servisu Petrol ali Maxxen po Sloveniji.

Več o promociji si preberite na uradni spletni strani.

Gorenje: Nov hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Gorenje NRC620CSXL4WF kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom

Gorenje NRC619CSXL4WF spada v energijski razred C. Ima pametni sistem Adapttech. Ta sistem je bil zasnovan za vzdrževanje stalne temperature v hladilniku, ne glede na pogostost odpiranja njegovih vrat. Neprestano spremlja uporabo vašega hladilnika in upravlja temperaturo, da prepreči morebitna povišanja temperature, s tem pa zagotovi dolgotrajno svežino vaše hrane in zmanjša porabo energije.

Gorenje NRC620CSXL4WF kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom

Pametni Wi-Fi hladilnik

Hiter svet, v katerem živimo, in vse priložnosti, ki jih ponuja, lahko prispevajo k občutku, da nimate nadzora nad lastnim življenjem. Še posebej, če se vam zdi, da v enem dnevu ni dovolj ur.

Ključna je organizacija in dobro upravljanje časa. Zato pri nakupu novega hladilnika izkoristite prednosti novih tehnologij in izberite takšnega, ki podpira povezan življenjski slog. Hladilniki z zamrzovalniki Gorenje GardenFresh z WiFi omogočajo daljinsko spremljanje, oddaljena obvestila in nastavitve ter komunikacijo s servisnim centrom ne glede na to, kje se nahajate.

Novi Wi-Fi hladilniki z zamrzovalnikom Gorenje spadajo v kategorijo Smart aparatov. Pametni hladilniki Wi-Fi poenostavljajo vaše vsakdanje življenje, saj so tu, da zadovoljijo vaše različne potrebe. 
Pametni Wi-Fi hladilnik

Uporaba Wi-Fi hladilnika

Uporaba Wi-Fi hladilnika

Hladilnik enostavno povežete z vašim brezžičnim internetnim omrežjem (Wi-Fi) doma in enostavno upravljate prek aplikacije ConnectLife od koder koli. Aplikacija ConnectLife je na voljo brezplačno na Google Play trgovini za uporabnike Androida ali iOs trgovini za uporabnike Apple mobilnih telefonov. Z namestitvijo aplikacije ConnectLife na pametni telefon ali tablico preprosto nastavite želeno temperaturo kar med nakupovanjem oz. vklopite funkcijo SuperCool ali FastFreeze. Hladilnik vas bo samodejno obvestil tudi v primeru odprtih vrat, padca temperature in drugih nevšečnosti.


Obvestila

Bodite na tekočem o delovanju vašega hladilnika. 

Vaš hladilnik preko aplikacije pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvesti, o previsoki temperaturi v hladilniku, če so vrata hladilnika odprta ali v primeru izpada električne energije. Končno hladilnik, ki popolno skrbi za vas in vašo hrano. 


Daljinsko upravljanje

Vaš pametni hladilnik lahko enostavno upravljate, kjerkoli se nahajate. V aplikaciji lahko vedno nastavite temperaturo v hladilnem ali zamrzovalnem delu in ko se vrnete domov iz trgovine, lahko živila shranite v že ustrezno ohlajen hladilnik. Prav tako lahko nastavljate tudi način delovanja hladilnika, npr. EcoMode. 


Funkcija SuperCool ali FastFreeze

Pametni hladilnik ima funkcijo super hlajenja. To je funkcija, s katero bo hladilnik za nekaj časa samodejno znižal temperaturo in bo primerno ohlajen, da bo sveža hrana dlje časa ostala sveža. Čez čas se seveda ta funkcija samodejno izklopi, da ne bi porabili preveč elektrike. Funkcijo lahko enostavno vklopite v mobilni aplikaciji. 


MultiFlow sistem za enakomerno porazdelitev zraka

MultiFlow sistem skrbi za to, da je po vsem hladilniku hladen zrak enakomerno porazdeljen in nežno kroži po njem. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa. 


Servisni zahtevki

Poprodajna podpora in pogosta vprašanja na dosegu roke

Če se pojavijo težave z vašim pametnim hladilnikom, jih lahko enostavno rešite preko aplikacije z dostopom do baze podatkov »Pogosta vprašanja«. Če tam ne najdete odgovora in težave ne rešite sami, se lahko obrnete na podporno službo neposredno iz aplikacije. Še bolj priročno je, da vam ni treba razmišljati o modelu in serijski številki vašega kombiniranega hladilnika, ki sta potrebna za servis, saj bodo vsi potrebni podatki o aparatu poslani neposredno iz aplikacije. 


Sprejmite pravo izbiro, ki vam bo spremenila življenje 

Izberite pametno napravo, ki vam bo resnično olajšala življenje. Naprava, ki bo vaše življenje naredila bolj povezano in pametnejše. Za več informacij o pametnih hladilnikih z zamrzovalniki Gorenje GardenFresh obiščite spletno stran Gorenje. 

Sprejmite pravo izbiro, ki vam bo spremenila življenje

ZeroZone

Priročni predal se zlahka spremeni iz predala ZeroZone, ki je najustreznejši za sveže ribe, mesto in morsko hrano, v dodatni predal CrispZone za sadje in zelenjavo, da boste vedno našli prostor za vsa sveža živila.

Funkcija ConvertActive

Funkcija ConvertActive omogoča, da s preprostim pritiskom gumba spremenite zamrzovalnik v hladilnik ali velik predal ZeroZone ter pridobite več prostora za prigrizke ali pijače.

Funkcija SmartHumidity

Zaradi nizke temperature in samodejnega nadzora vlage bodo živila v tem prostornem predalu dlje ostala sveža. Funkcija SmartHumidity ves čas vzdržuje optimalno vlago v predalu, in sicer s posebno membrano, prek katere se odvečna vlaga samodejno izloča, zato sadje in zelenjava ostaneta čvrsta in sveža.

Preprosto čiščenje

Zaradi inovativno oblikovane in povsem gladke notranje obloge je hladilnike z zamrzovalnikom Gorenje GardenFresh izjemno lahko očistiti, tako živila ostanejo zdrava in varna za uživanje.


Eco mode

Kadar ste dlje odsotni, bodo vrata hladilnika ves čas zaprta, zato ga lahko nastavite, da deluje v načinu za varčevanje z energijo.

Hitro zamrzovanje

Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri nizki temperaturi –24 °C, da se v njej ohrani večina mineralov. Po približno dveh dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Inverterski kompresorji

Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, vzdržljivejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odpiranju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše razmere za shranjevanje hrane.

Sistem IonAir

Sistem IonAir ustvarja negativno nabite ione, ki se zaradi nove funkcije prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno razporedijo po celotni notranjosti hladilnika. Zrak, obogaten s temi anioni, ohranja okus živil in odstranjuje neprijetne vonje.


Večnamensko posoda

Večnamensko posodo lahko s pokrovom nepredušno zaprete, zato jo lahko uporabite za shranjevanje sira, čebule in drugih živil z močnim vonjem, poleg tega bodo ta živila tako ostala sveža in sočna.

Odmrzovanje

V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža, da ohranja nizko porabo energije. Zato je prostor za shranjevanje mogoče povsem izkoristiti, odmrzovanje in čiščenje notranjosti pa nista več potrebna.

Funkcija intenzivnega ohlajevanja

Funkcija intenzivnega ohlajevanja precej zniža temperaturo v hladilniku, da se lahko hrana po večjih nakupih izjemno hitro ohladi. Po šestih urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura v hladilniku se povrne na prvotno nastavitev.

XtremeFreeze

Ob vklopu te funkcije se živila, ki jih shranite v posebni predal v zamrzovalniku, zamrznejo precej hitreje, zato je kakovost zamrznjenih živil boljša.


držalo za steklenice

Na priročnem držalu so steklenice in pločevinke vedno pri roki in ne zavzemajo prostora, tako ga lahko uporabite za shranjevanje drugih stvari.

Osvetlitev LED

Osvetlitev LED zagotavlja odlično in izjemno učinkovito osvetlitev. Njena življenjska doba je trikrat daljša od običajnih žarnic, poleg tega porabi do desetkrat manj energije.

KitchenFit

Če želite hladilnik namestiti neposredno ob steni, v nišo med kuhinjskima elementoma ali ob zamrzovalni omari, lahko to storite brez problema. Tečaji vrat SlotIn so oblikovani tako, da omogočajo odpiranje pod pravim kotom. Pri tem lahko enostavno in nemoteno izvlečete police in predale.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred C
Zamrzovalni prostor Spodaj
ConnectLife da
Število vrat 2
Prostornina hladilnega prostora 229 l
Prostornina zamrzovalnega prostora 106 l
Letna poraba energije 168.81 kWh
Vrsta prikazovalnika LED prikazovalnik (ločeno upravljanje zamrzovalnika)
Nivo hrupa 35 dB(A)
Neto teža 71,5 kg
Dimenzije (ŠxVxG) 60 × 200 × 66,3 cm

Garancija: 5 let