Gorenje kombinirani hladilnik NRK611PW4

Ocena: 4 1 ocen
A+
Znamka: Gorenje Naša številka: 1357567

Odlična cena

Gorenje kombinirani hladilnik NRK611PW4

Gorenje kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom NRK611PW4 se ponaša z 222 litri prostornine v hladilnem delu in 85 litri prostornine v zamrzovalnem delu. Spada v energijski razred A+. Celoten opis

359.9
4 1

449,90 €
359,90 €
-20%
Zadnji kos!

Naša številka: 1357567

Predstavitev

Opis artikla

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik NRK611PW4 energijskega razreda A+ se ponaša s skupno uporabno prostornino 307 litrov, ki je razdeljena na 222 litrov hladilnega in 85 litrov zamrzovalnega dela. Odlikuje ga elektronsko upravljanje. V notranjosti hladilnika boste našli 4 steklene police, predal in nosilec za steklenice. V zamrzovalnem delu so na voljo 3 predali za zamrzovanje živil.


Izredno prostoren

Hladilniku je dodan XXL SpaceBox predal – najprostornejši predal za shranjevanje zamrznjenih živil. Vanj zlahka spravite večje količine hrane in večje kose živil. Po potrebi predal lahko odstranite ter tako pridobite večji zamrzovalni prostor. 

V spodnjem delu hladilnika se nahaja velik predal CrispZone, ki je namenjen shranjevanju svežega sadja in zelenjave. Dodatno prednost predala zagotavlja sistem uravnavanja vlažnosti HumidityControl, ki omogoča preprosto uravnavanje stopnje vlažnosti. Ker je v predalu idealno vlažno ozračje, se živila ne izsušijo, ostanejo dlje časa sveža in polna vitaminov. 

Izredno prostoren

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti. IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.

IonAir s sistemom MultiFlow 360˚

Tehnologija NoFrost Plus

Sodobna NoFrost Plus tehnologija v zamrzovalnem delu preprečuje nastajanje ledu in nabiranje sreža na živilih ter v hladilnem delu preprečuje, da bi se hrana izsušila, saj ohranja njeno vlažnost in svežino. Tako omogoča varčno delovanje, večjo preglednost in popolno izrabo prostora, hkrati pa ni več zamudnega odtaljevanja in čiščenja.

Tehnologija NoFrost Plus

Tehnične podrobnosti

Učinkovitost
Energijski razred A+
Prostornina hladilnega dela 222 l
Prostornina zamrzovalnega dela 85 l
Klimatski razred ST-N-T
Glasnost 42 dB

Lastnosti
Število polic 4
Število predalov 3
Osvetlitev LED
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24 h
Barva bela

Tehnični podatki
Dimenzije (Š x V x D) 60 × 185 × 64 cm
Teža 64,5 kg

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A+ Podatkovna kartica
Vrsta hladilnika prostostoječi
Barva bela
Sistem no frost da
Višina 185 cm
Skupna prostornina 307 l
Prostornina hladilnika 222 l
Prostornina zamrzovalnika 85 l
Glasnost 42 dB
Zamrzovalnik da
Umestitev zamrzovalnika Spodaj
Število vrat 2
Upravljanje Elektronski
Zamenljivo odpiranje da
Število polic v hladilniku 4
Število predalov v zamrzovalni 3
Osvetlitev LED
Klimatski razred ST/N/T
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24h
Širina 60 cm
Globina 64 cm