Beko RDSA240K30WN kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj

Beko RDSA240K30WN kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj

Številka: 2890474
Kombinirani hladilnik Beko RDSA240K30WN z zamrzovalnikom zgoraj se nahaja v energetskem razredu F, glasnost njegovega delovanja pa znaša 38 dB. Celoten opis
239,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2890474

Predstavitev

Pridobite Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike. Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev.

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na Beko uradni spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.

Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva in 10 letnega jamstva na ProSmart Inverter motor si lahko preberete na Beko uradni spletni strani.

Pridobite Beko jamstvo

Beko RDSA240K30WN kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj

Kombinirani hladilnik Beko RDSA240K30WN z zamrzovalnikom zgoraj se nahaja v energetskem razredu F, glasnost njegovega delovanja pa znaša 38 dB.

Hladilnik navdušuje s sistemom hlajenja MinFrost™, ki drastično zmanjša nabiranje ledu v notranjosti, zamenljivimi tečaji vrat in robustnimi policami iz kaljenega stekla.

Veliki gospodinjski aparati

Glavne lastnosti

Dobra osvetlitev v napravi

Včasih ni enostavno videti vsega v hladilniku, še posebej v kotih in naprej. LED Illumination® ponuja uporabne LED verige na vrhu hladilnika in na stranski steni za posamezne police, tako da imate vedno vse na ogled. LED-diode so tudi energetsko učinkovitejše od običajne razsvetljave.


MinFrost® – Minimalno nastajanje ledu

Nabiranje ledu v hladilnikih s statičnim hlajenjem povzroči, da se hrana drži skupaj in aparat porabi več električne energije. Zahvaljujoč posebnemu sistemu izhlapevanja iz MinFrost® se tvorjenje ledu v zamrzovalniku drastično zmanjša. Tako lahko zamrznjeno hrano shranjujete bolje in na varčnejši način, zato vam zamrzovalnika ni treba odtajati tako pogosto.


Zamenljiv tečaj vrat – Smer odpiranja vrat, ki jo lahko prilagodite vaši kuhinjski postavitvi

Pri nekaterih kuhinjskih postavitvah je mogoče vrata hladilnika odpreti le v eno smer. Z zamenljivim tečajem vrat lahko tečaje vrat po potrebi pritrdite na desno ali levo od naprave. Hladilno zmogljivost lahko tudi podvojite tako, da dva hladilnika postavite drug ob drugega in obrnete eno smer odpiranja vrat.


Varnostno steklo – Robustne steklene police

Zahvaljujoč varnostnemu steklu lahko v hladilnik brez zadržkov shranite celo velike in težke lonce. Police iz varnostnega stekla so narejene iz kaljenega stekla in jih je mogoče naložiti do 25 kg. Veliko bolje se uprejo razpokam in praskam kot neobdelano steklo, zato lahko enostavno shranite težke predmete.


Tehnične podrobnosti

Vrsta kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom zgoraj
Energijski razred F
Prostornina hladilnika 177 l
Prostornina zamrzovalnika 46 l
Zmogljivost zamrzovanja 4 kg/24 h
Avtonomija ob izpadu el. energije 16 h
No Frost ne
Notranjost hladilnika 4 x steklena polica, 1 x predal za sadje in zelenjavo, 3 x vratna polica
Notranjost zamrzovalnika 1 x polica
Vrsta upravljanja mehansko
Sistem hlajenja MinFrost
Osvetlitev LED
Obrnljivi tečaji vrat da
Klimatski razred SN-ST
Inverterski kompresor ne
Nivo hrupa 38 dB
Poraba energije 228 kWh/leto
Dimenzije naprave (V x Š x G) 146,5 × 54,0 × 57,4 cm
Alarm za odprta vrata ne
Počitniški način ne
Predal za daljšo svežino da
Protibakterijski filter ne
Predelek za hitro zamrzovanje ne
Barva bela

Garancija: 2 leti