Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter P. J. R.: Kam je izginil moj denar

Znamka: Naša številka: 856801

Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter P. J. R.: Kam je izginil moj denar

Zakaj počasni vlagatelji izgubljajo in zakaj hitri denar zmaguje. Zmagovalna kombinacija Kiyosakija in Lechterjeve je tokrat v hitrosti vlagateljev, ki denar izgubljajo ali prejemajo. Celoten opis

21.9

21,90 € vključno z DDV

Naša številka: 856801

Predstavitev

Opis artikla

Ali ste že naveličani enega in istega nasveta, ki se glasi „varčujte, vlagajte na dolgi rok in razpršite“? Bi želeli izvedeti, kako in zakaj profesionalni vlagatelji raje pospešujejo svoj denar, kot da bi ga parkirali? Ali veste, da vaš svetovalec za naložbe služi denar … tudi takrat, ko ga vi izgubljate? Bi radi izvedeli, zakaj večina finančnih svetovalcev noče, da bi vi prebrali to knjigo?

Bogati očka pravil: „Če se bo tvoj denar hitreje obračal, boš povečal donosnost svojih naložb in zmanjšal tveganje.“ Ponavadi ljudem priporočajo, naj varčujejo in vlagajo na dolgi rok. Se pravi, naj svoj denar parkirajo. To ni nasvet bogatega očka! On svetuje, naj hitreje obračamo svoj denar … ne parkiramo. Ocenili so, da so med leti 2000 in 2003 milijoni vlagateljev izgubili 7 do 9 bilijonov dolarjev. Zakaj? Mnogi so parkirali svoj denar na bančni račun svojega svetovalca, saj so poslušali finančne nasvete in verjeli, da je to najpametneje. Toda vsi vemo, da trgi rastejo in padajo. Zato ugotovite, kako nenehno obračati denar, še preden pride do naslednjega borznega zloma in denar ponovno izgubite.

Ta knjiga je napisana za tiste, ki želijo več nadzora nad svojim denarjem in z njim ustvariti še veliko več denarja.Če ste pripravljeni biti več kot le povprečni vlagatelj, vas bo ta knjiga naučila kaj storiti, da bo denar delal bolje in hitreje za vas.

Iz kazala1. del: Kam naj vložim svoj denar? Prvo poglavje: Vprašajte prodajalca Drugo poglavje: Vprašajte govedorejca, nato mlekarja Tretje poglavje: Vprašajte svojega bančnika Četrto poglavje: Vprašajte svojega zavarovalniškega agenta Peto poglavje: Vprašajte davkarja šesto poglavje: Vprašajte novinarja Sedmo poglavje: Vprašajte hazarderja Osmo poglavje: Vprašajte Newtona Deveto poglavje: Vprašajte gospodarja časa

2. del: Vprašajte vlagatelja Deseto poglavje: štirje razlogi, zakaj nekateri ne morejo postati vrhunski vlagatelji Enajsto poglavje: Moč vrhunskega vlaganja Dvanajsto poglavje: Hazardiranje namesto vlaganja Trinajsto poglavje: Kako najti odlične naložbe Štirinajsto poglavje: Kako postati odličen vlagatelj Petnajsto poglavje: Zaključek: Zmagovalec ali poraženec?

Lastnosti knjige:

  • Original naslov:
  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Katarina Zrinski
  • Zvrst: življenski stil
  • Vezava: mehka

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst življenski stil
Založnik Primus
ISBN 9789532361230