Robert Šket: Kaj še čakate?

Znamka: Naša številka: 656719

Robert Šket: Kaj še čakate?

Robertova pot po spremembi se je dejansko začela v času srednje šole, ko je prvič zapustil svoje domače gnezdo in prvič začutil svobodo, ki jo je iskal celo otroštvo. Celoten opis

21.32

21,32 € vključno z DDVRedna cena: 23,90 €, Prihranite 2,58 € (10 %)

Naša številka: 656719

Predstavitev

Opis artikla

Robertova pot po spremembi se je dejansko začela v času srednje šole, ko je prvič zapustil svoje domače gnezdo in prvič začutil svobodo, ki jo je iskal celo otroštvo. Po prebrani prvi knjigi o osebnostni rasti je dobil še večjo željo po tovrstnem znanju in to ga je pozneje pripeljalo tako daleč, da se je začel zavedati, da je občutek sreče in svobode nekaj najpomembnejšega, kar človek lahko izkusi v svojem življenju.

V času študija je temu namenjal vse več časa, prav tako pa si je dovolil izkusiti stvari, o katerih je nekoč samo sanjal. Njegova ogromna želja po potovanjih je postala resničnost in leta 2008 več kot 3 mesece preživel v ZDA.

Ob vrnitvi je skozi film Skrivnost spoznal zakon privlačnosti in temu namenil še več svojega časa. Vse do danes je prebral na desetine knjig, ogledal in preposlušal na stotine audio in video programov, prav tako pa v letu 2011 ponovno obiskal ZDA, kjer se je udeležil delavnice Zakona privlačnosti, ki sta jo na križarki za Aljasko pripravila Jerry in Esther Hicks.

Na tem križarjenju je preživel najlepše trenutke svojega življenja in to je bil zadosten razlog, da je svoje znanje začel deliti tudi med ostale. Najprej med prijatelji in znanci, danes pa ga predstavlja vsem, ki jih na svoji poti sreča in so pripravljeni narediti spremembo v razmišljanju in posledično tudi v svojem življenju.

Podrobnosti:

  • Založba: Samozaložba
  • Jezik: slovenski
  • Dimenzije: 12,5 × 19 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst življenski stil
Vezanje mehka
Leto izdaje 2014
ISBN 9789612766795
Število strani 235