Robert G. Hagstrom: Warren Buffettov način

Znamka: Naša številka: 858747
 Robert G. Hagstrom: Warren Buffettov način

Robert G. Hagstrom: Warren Buffettov način

Robert G. Hagstrom tokrat predstavi način Warrena Buffetta, kako ‚živeti‘ in ‚dihati‘ na borzi. Celoten opis

17.9

17,90 € vključno z DDV

Na zalogi pri dobavitelju

Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Dostava na dom predvidoma :19.11.2018
Predvidena odprema za osebni prevzem LJ-BTC, LJ-Brnčičeva in LJ-Šiška :19.11.2018
Predvidena odprema za osebni prevzem Kranj, Maribor, Koper in Celje :19.11.2018

Predstavitev

Opis artikla

Warrena Buffetta je svet spoznal, ko je pred več kot desetimi leti prvič izšla Hagstromova knjiga o njem. Od takrat je Buffett le še utrdil svoj sloves najuspešnejšega vlagatelja na svetu. Kljub nihanjem na borzah si je Buffett na tihem nabral bogastvo vredno več milijard dolarjev. Čeprav je Buffett sam večkrat zagotavljal, da lahko podobno kot on ravna kdor koli, večina ljudi še vedno ne ve, zakaj je njegov legendarni uspeh tako stalen. Zato imate zdaj v rokah drugo izdajo knjige Roberta Hagstroma Warren Buffettov način. Ta povsem predelana in posodobljena izdaja o „preroku“ iz Omahe vključuje poročila o številnih Buffettovih investicijah in dosežkih v zadnjih desetih letih. Knjiga govori o njegovih večnih in zelo uspešnih načelih in tehnikah vlaganja, ki so mu pomagale, da na borzi nikoli ni bil poražen. Spoznali boste:

  • Buffettovo življenjsko zgodbo od otroštva do borzne hiše Berkshire Hathaway ter osebe in dogodke, ki so vplivali na razvoj njegove filozofije pametnega investiranja.
  • Podjetja, upravo, finance in načela, ki sestavljajo jedro Buffettovega pristopa k investiranju.
  • Buffettove smernice za upravljanje s portfeljem, od tega, katere delnice je treba izbrati in kako dolgo jih je treba hraniti, do tega, kdaj je treba določene investicije unovčiti in se lotiti drugih.
  • Psihologijo denarja in kako si z njo pomagati. Buffettu je pomagala, da se je sam ognil najpogostejšim napakam vlagateljev in se okoristil z napakami drugih.

Sprememba je edina stalnica. Načela pametnega investiranja, ki so zapisana v tej knjigi, pa ostajajo nespremenjena. V okolju, v katerem se zdi, da so špekulanti uspešnejši od zmernih vlagateljev, se je izkazalo, da so se Buffettovi nasveti že velikokrat izkazali za koristne. Bili so v pomoč milijonom zbeganih vlagateljev.

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: Les stratégies de Warren Buffett
  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Katarina Zrinski
  • Zvrst: življenjski stil

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst življenski stil
Založnik Primus
ISBN 9789532361278