Nate Booth, Steve Price: Diamantno pravilo

Znamka: Naša številka: 856020

Nate Booth, Steve Price: Diamantno pravilo

Nate Booth in Steve Price nam v preprostih pravilih sporočita kako lahko postanemo mojstrski rezalci diamantov in povečamo vrednost najbolj dragocene lastnine – naših odnosov. Celoten opis

14.9

14,90 € vključno z DDV

Naša številka: 856020

Predstavitev

Opis artikla

Zlato pravilo ravnaj z drugimi, kot ti želiš, da bi ravnali s tabo je odlično. Vendar je „diamantno pravilo“ še boljše. Diamantno pravilo pravi: „Ravnaj z ostalimi kot oni edinstveno želijo, da se z njimi ravna!“

Ravno tako kot je pol kilograma diamantov daleč bolj dragoceno kot pol kilograma zlata, je diamantno pravilo daleč bolj dragoceno kot zlato pravilo! Zakaj? Ker je diamantno pravilo namenjeno prepoznavanju in spoštovanju edinstvenosti vsake osebe. In ko se tega naučimo, bo vrednost naših odnosov zrasla z vrtoglavo hitrostjo!

Ko izvajate diamantno pravilo, boste natančno vedeli, kaj reči in narediti, da bi povečali vrednost vaše najbolj dragocene lastnine – vaših odnosov! Izobražujte nove stranke in povečajte prodajo. Negujte razumevanje med zakonci. Vzpostavite komunikacijo med otroci in starši. Izgladite napete odnose. Zmanjšujte spore in nesporazume doma in na delu. Negujte spoštovanje, naklonjenost in zaupanje v vseh vaših odnosih! Knjiga vas bo naučila izbranih strategij in vprašanj, ki vas bodo vzpodbudila, da preoblikujete svoje odnose iz „nebrušenih diamantov“ v bleščeče dragulje!

„Skrivnosti“, ki se jih boste naučili, delujejo pri tisočih ljudi in lahko delujejo tudi za vas – ko enkrat obvladate diamantno pravilo.Tudi vi lahko postanete mojstrski rezalec diamantov. Preprosteje je, kot si mislite. Vse, kar morate storiti je, da si vzamete nekaj ur da preberete to knjigo … in potem uporabite strategije Mojstrskega rezalca diamantov pri odnosih v vašem življenju.

Zapomnite si, diamanti so dragoceni. A odnosi so neprecenljivi!

Lastnosti knjige:

  • Original naslov: The Diamond Rule
  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: primus
  • Zvrst: življenski stil
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 146
  • Dimenzije: 13,5 × 20,5

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst življenski stil
Založnik Primus
ISBN 9789532360653