Byintek UFO R19 mini prenosni LED DLP projektor

Byintek UFO R19 mini prenosni LED DLP projektor

Številka: 1508806
Byintek LEDDLP projektor je majhen in lahko prenosljiv. Ima 32 GB lastnega Android sistemskega prostora, Wi-Fi in Bluetooth. Primeren je za uporabo kjerkoli. Celoten opis
649,90 €
Vključno z DDV
511,48 €
-21%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Številka: 1508806

Predstavitev

Priročna velikost pametnega projektorja z izjemno jasno sliko

S priročno velikostjo, ki paše v vsako manjšo torbo, je pametni LED projektor BYINTEK R19 popolnoma prenosljiv in mobilen ter pravzaprav nima nobene konkurence na tem področju. Če bi poizkušali najti projektor s podobno resolucijo, tako velikostjo, kvalitetno projekcijo, izjemno jasno sliko ter kakovostjo barv, močnim zvokom, prenosljivostjo, ga preprosto ne boste našli na trgu. Na voljo ima tudi 32 GB lastnega Android sistemskega prostora, kamor lahko naložite svoje najljubše aplikacije, slike, igrice, predstavitve. Omogoča Bluetooth povezljivost, ima 2 vhoda USB, režo za spominsko kartico, vhod HDMI-IN, vhod za slušalke, AV vhod in Ethernet priključek. Ponaša se z dvakratno zoom povečavo in ročno ter avtomatsko nastavitvijo izostritve oz. poravnavo slike (fokus).

Priročna velikost pametnega projektorja z izjemno jasno sliko

3D tehnologija in izjemen zvok

Projektor R19 je zasnovan posebno za ljubitelje domačega kina. Vklopite projektor, sprostite se in uživajte v realističnem 3D doživetju, ki omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip z vrhunskim kontrastom in prijetno uporabo očem – LED patentirana in nagrajena tehnologija projekcije – vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično. Osnovna ločljivost projektorja znaša 1280 × 800, predvaja sliko LED RGB, katero lahko projicirate tudi do maksimalne velikosti 762 cm (300").

dvema kakovostnima in glasnima zvočnikoma s skupno močjo 10 W je poskrbljeno tudi za največje avdio navdušence. Prepustite se izjemnemu virtualnemu zvočnemu doživetju, bogatemu z nizko in visoko frekvenco, ki vas bo popeljala v drugo dimenzijo. 

3D tehnologija in izjemen zvok

Tehnologija Off Axis

Tehnologija Off-Axis naredi projekcijo paralelno na površino in ne izgublja projekcijske površine. Ciljna odbojnost nagrajuje gledalce s svetlo projicirano sliko, ki doseže izjemno barvno temperaturo. Istočasno se svetloba izven osi preusmeri od gledalčevega vidnega vidika. Njene večplastne plasti difuzijskih materialov nadalje negirajo učinke izpiranja svetlobe v okolju, hkrati pa povečujejo črne ravni za ostro sliko slike.

Tehnologija Off Axis

Več detajlov in bolj kakovostna, realistična kakovost slike

Projektor z vgrajeno tehnologijo, ki optimizira barvno shemo, tako da ustreza vsem projekcijskim okoljem, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost barve slike. Ponuja boljše možnosti reprodukcije barv, ki dosledno zagotavljajo najbolj natančne barve na vsaki točki zaslona. Uporabniki lahko zdaj uživajo V vrhunski reprodukciji barv za neprimerljivo predstavitev in izmenjavo izkušenj. Izboljšana paleta sivine omogoča uporabnikom, da vidijo večjo teksturo v temnejših slikah. To omogoča tudi jasne podrobnosti, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost barv. Za odlično projekcijsko izkušnjo poskrbela neverjetna svetilnost odličnih 700 ANSI lumnov.

Več detajlov in bolj kakovostna, realistična kakovost slike

Android sistem, brezžična povezljivost

Napreden pametni operacijski sistem Android v celoti podpira Google Play, Chromecast ter vam prinaša čisto novo pametno izkušnjo. Google Play ponuja odlično vsebino, aplikacije in igre na televizorju. Predvajajte filme in televizijske oddaje, poslušajte glasbo, igrajte Android igre, uporabljajte Youtube, Facebook, email ali samo brskajte po spletnem brskalniku na največjem zaslonu v vašem domu.

Projektor odlikujeta izjemno hitra direktna brezžična povezljivost – 2.4G/5G dual-band WiFi in napredna brezžična Bluetooth povezava, ki omogočata brezžično povezljivost s široko paleto naprav, kot so računalniki, tiskalniki, pametni telefoni, tablični računalniki, slušalke, zunanji zvočniki, tipkovnice, HDMI vhodne naprave in še in še…neskončno možnosti…

Android sistem, brezžična povezljivost

Enostavna in neškodljiva uporaba – Ste naveličani motečih kablov, segrevanja, glasnega delovanja, utrujenih oči?

Vse rešitve za omenjene sitnosti so združene v priročnem projektorju, ki vas odpelje v neverjetno doživetje projekcije, je brezkompromisen pri doseganju svojega cilja in za dosego le tega ne potrebuje nobenih pripomočkov. Projektor se ne segreva in deluje skoraj popolnoma neslišno.

Utrujenost oči zaradi dolgotrajnega gledanja se zmanjša tudi zaradi boljše podrobnosti pri svetlih in svetlečih fotografijah.

Enostavna in neškodljiva uporaba

Dolga življenjska doba in brezžični daljinec

Bodite brez skrbi, da vas bo projektor pustil na cedilu. Pri uporabi 5-ih ur na dan, boste projektor lahko uporabljali celo več kot 10 let, saj je predvidena doba delovanja LED žarnice 30000 ur brez vzdrževanja. Priložen je brezžični daljinec za upravljanje, katerega lahko uporabljate tudi kot miško za popolni nadzor nad projekcijo.

Dolga življenjska doba in brezžični daljinec

Igranje iger na velikem zaslonu

Android sistem ponuja nov način predvajanja Android iger tudi preko projiciranja. Začnite doma na televizorju, nato pa nadaljujte s telefonom, ko ste na poti in zaradi potrebe po večjem zaslonu preklopite na projektor pri igranju iger z vašimi prijatelji ali družinskimi člani in se potopite v več igralske arkadne igrice, 3D bitke in čudovite dogodivščine. Igre v Googlu spremljajo vaš napredek in ga shranijo, tako da se lahko vedno vrnete tam, kjer ste končali nazadnje.

Projektor podpira brezžično zrcaljenje slike iz mobilnega telefona/tablice/namiznega računalnika, ki podpira Miracast standard (Android) oz. AirPlay standard. (IOS).

Igranje iger na velikem zaslonu

Vsestranska uporabnost

Projektor Byintek R19 ima skoraj nešteto različnih aplikacij, projektor je idealen za:

 • družinska srečanja
 • poslovna srečanja s predstavitvijo
 • čas za skupni ogled filma doma, zunaj, v naravi, kjerkoli
 • praznovanja, taborni ogenj, pikniki
 • oglaševanja, promocije, tematski večeri
 • brskanje po internetu in predvajanje na velikem zaslonu
 • predvajanje slike, fotografij ali video posnetkov
 • predvajanje Youtube vsebine Online
 • igranje igric preko igralnega ploščka na velikem zaslonu
 • trgovina Play – namestite si aplikacije, igrice, uporabne programe, karkoli
 • priklopite USB zunanji disk, USB ključ, USB zunanjo napravo in že predvajate vsebino kamorkoli
 • vstavite microSD kartico s posneto vsebino in že predvajate vsebino kamorkoli
 • naložite vsebino na interni spomin projektorja 8 GB in že predvajate vsebino kamorkoli
 • povežite se na internet preko Wi-Fi in že predvajate vsebino kamorkoli
 • projekcija na strop
 • projekcija na avtodom ali počitniško prikolico
 • projekcija v naravi, na pikniku, doma, na terasi, na plaži, sejni sobi, dvorani, kjerkoli
 • …in še in še in še… neskončno možnosti predvajanja in projekcije
Vsestranska uporabnost

Tehnične podrobnosti

Operacijski sistem Android
Procesor MStar 6A638
Svetilnost 700 ANSI lumnov
Spomin 2 GB DDR + 32 GB
Brezžična povezava Wi-Fi (2.4 G/5 G), Bluetooth
Wireless streaming Miracast, Airplay
Zvočnik 10 W (2 × 5 W)
Povezljivost 2 x USB vhod, 1 x HDMI vhod (HDMI-in), 1 x reža za spominsko kartico, 1 x vhod za slušalke, 1 x AV vhod, 1 x Ethernet vhod
Ločljivost 1280 × 800; podpira Full HD 1080 p, 2K in 4K
Življenjska doba žarnice 30000 ur
Napajanje DC19V 2.1 A
Napajalnik AC100–240V, 50 / 60Hz
Poraba energije 35 W
Dimenzije 220 × 127 × 46 mm
Teža 754 g
Ostalo Automatic Keystone correction (avtomatska poravnava slike), ročna nastavitev izostritve (fokus), Off-Axis technology
Priloženo daljinski upravljalnik

Garancija: 1 leto